DD Tips Jägersro 27/4

Publicerad på 27 Apr 2021 - 14:15

DrTrav

DrTrav

27 Apr 2021 - 14:15

Dagens Dubbel Jägersro 27/4
DD-1 1,2,6,7,10
DD-2 4 Under Armour

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
7 Joyo kommer med en färsk seger i bagaget från den senaste starten. Man öppnade då kvickt och tog över ledningen efter en bit. Därefter kunde man dämpa tempot och gå undan till en enkel seger. Ikväll har man spår en bit ut bakom bilen men känslan är att kusken Johan Untersteiner kommer ladda iväg från start för att göra ett försök att ta hand om ledningen igen. I ett öppet lopp blir är detta min förstahäst.

6 Maroma Wibb har inte startat sedan i oktober och står hårt inne på pengar i loppet. Men detta fyraåriga sto besitter bra kapacitet. För två starter sedan var man nära att kvala in till finalen av Svenskt Trav-Oaks. Ikväll rycker man samtliga skorna för första gången i livet vilket är spännande. Ett givet streck på kupongen.

Skrällen är 10 Brilliant Smile som i den senaste starten var trött sista biten, vilket man kan förstå efter att fyraåringen fått lägga mycket krafter på att hämta upp sin startgalopp. Då var det årsdebut och nu med ett lopp i kroppen bör även formen vara framflyttad en hel del tills ikväll. Med de rätta positionerna längs vägen och lite överpace på loppet är inte Brilliant Smile oäven till sina 3%. Skräll.

Nämner även 1 Miriam Håleryd som har nu fått två lopp i kroppen efter en kortare tävlingsvila och hon ska inte nonchaleras från ett intressant utgångsläge.

Min Vinnare: 7 Joyo
Spets efter 500m: 7 Joyo
Skrällen: 10 Brilliant Smile
Rankingen: A: 7,6 B 10,1,2,9,3,12,11 C 8,4,5

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
Omgångens spik på DAgens Dubbel hittar vi här i den avslutande avdelningen, 4 Under Armour. Han kunde inte försvara sig hela vägen i det senaste starten, men tempot var tufft under vägen och distansen var minst ett halvvarv för långt för denna talangfulla fyraåring. Nu blir det medeldistans och från ett näst intill perfekt utgångsläge ska det vara bra segerchans ikväll. Motståndet är heller inget som skrämmer ikväll och lyckas Under Armour leverera en liknande prestation som för två starter sedan när man vann via en imponerande prestation tror jag man blir svårslagen ikväll. Spik för mig.

Motbud
Främsta motbudet i loppet är 8 Atos Dei Veltri som har vunnit hela tolv av sina 28 starter i karriären och ser ut att vara ett namn för framtiden. Man har ett tufft utgångsläge ikväll även om man gynnas av strykningen innanför som gjort att man hoppat ner ett hack bakom bilen. I den senaste starten stod man för en heroisk insats när man hamnar långt ner i kön för att sen välja att gå på tidigt i tredjespår, där blev man hängandes i ett varv innan man hamnade i dödspositionen. Under upploppet stretade man på bra och segern blev säker tillslut. Tre raka segrar på kontot hemma i Italien och debut på Svensk mark ikväll. Ska bli spännande att följa Atos Dei Veltri ikväll även om jag tagit ställning emot då jag tror han får de tuffaste loppet av de två betrodda.

Söker man ytterligare streck känns 12 Black Mission tidig. Han kommer till start med både form och fart. Skulle det bli tempo på loppet och de två betrodda kör emot varandra kan det öppna upp sig för Black Mission som besitter en vass avslutning. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 4 Under Armour
Spets efter 500m: 4 Under Armour
Skrällen: 12 Black Mission
Rankingen: A: 4 B 8,12,11,3,10,5 C 1,2,9,7

Lycka till med spelet ikväll
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto