DD Tips Jägersro 27/7

Publicerad på 26 Jul 2021 - 22:57

DrTrav

DrTrav

26 Jul 2021 - 22:57

DD Tips Jägersro Tisdag 27/7

DD1: 2 Very Kronos
DD2: 3,7,12

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
Kvällens höjdpunkt Hugo Åbergs Memorial med 1.609.000kr i förstapris väntar här i Dagens Dubbels första avdelning och jag väljer att ta ställning och spika mig ur loppet. Kvällens singelstreck blir 2 Very Kronos. Han stod för en väldigt fin prestation i Norrbottens Stora Pris senast men fick då ge sig emot 1 Who's Who som spurtade ruskigt fort sista biten den dagen. Men ikväll är jag inne på att Erik Adielsson med Very Kronos kan hitta till ledningen från start och väl i den positionen tror jag ekipaget blir mycket svårslagna över Jägersros travoval. Very Kronos har elva segrar från ledningen på sina 13 försök. När även spelprocenten inte verkar sticka iväg känns det givet rent speltekniskt att ta ställning. Spik.

Motbud
1 Who's Who besegrade som jag var inne på tidigare min spik i den senaste starten. Då stod Pasi Aikios sjuåring för en makalös avslutning som ingen trode var möjlig. Han har lärt sig öppna bättre på slutet även om jag inte tror han kan hålla ut Very Kronos från start ikväll. Men Who's Who är heller inte beroende av ledningen för att vinna loppet utan kan mycket väl spurta ner samtliga över upploppet om det klaffar med positionerna. Med Örjan Kihlström i vagnen under storlopp går ingen säker och Who's Who är ett givet streck för den som garderar.

Nämner även 7 Alrajah One som tränaren Alessandro Gocciadoro håller högt. Han har visat fina fartresurser hemma i Italien och det ska bli spännande att följa honom i lopp här i Sverige. Givetvis svårt att sätta in Alrajah One i sammanhanget men Alessandro Gocciadoro är väl medveten om vad som krävs för att vara med och utmana om segern i ett lopp som detta och man skulle inte göra resan till Sverige om man inte trodde på chans.

Min Vinnare: 2 Very Kronos
Spets efter 500m: 2 Very Kronos
Skrällen: 7 Alrajah One
Ranking: A 2 B 1,7,9,6,5,8,4,3,10

Dagens Dubbel 2 - 3140m volt
12 Wild Love är segraren av Hanovers lopp på Solvalla under elitloppshelgen. Detta är ett läckert sto som besitter fina kvaliteter. Hon är stark men framförallt besitter Wild Love en rejäl avslutning som biter bra i dessa typer av långlopp. I den senaste starten var hon ute i Årjängs Stora Sprinterlopp och hade troligen satt nosen först över mållinjen om bara luckan uppenbarade sig i tid. Även om segern uteblev den gången så visade Wild Love fin form. För två starter sedan var hon efter 3 M.T.Oscar, 4 Royce Rolls och 6 Kennedy i mål. Men det förklaras med att hon fick ett tufft lopp och att hon den kvällen tävlar med skor, vilket är ett klart minus. Ikväll är det barfota runt om som gäller och strular det inte för mycket längs vägen från sitt dubbla tillägg är Wild Love ett givet segerbud i loppet.

3 M.T.Oscar var den som satte nosen först över mål i det loppet som jag nämnde ovan där Wild Love deltog. Men Tomas Malmqvists femåring diskades dessvärre efter målgång för trängning. Men hästen stod för en väldigt bra prestation, så formen går det inte att klaga på. Skulle han hittar till ledningen här ikväll kommer han sälja sig dyrt, och kanske kan det bli snabb revansch för både Tomas Malmqvists och Ken Ecce som sitter i vagnen igen.

Streckar även 7 Hurricane Silas som hade tre raka segrar på kontot inför den senaste starten. Men senast fick man nöja sig med andraplatsen trots att Hurricane Silas stod för en bra prestation. Det handlade då precis som ikväll om ett lopp över 3000m mot tufft motstånd. Fredrik Perssons sexåring trivs över lång distans och ska ikväll köras av Örjan Kihlström för första gången vilket känns spännande. En tänkbar skräll i loppet.

Min Vinnare: 12 Wild Love
Spets efter 500m: 3 M.T.Oscar
Skrällen: 7 Hurricane Silas
Ranking: A 12,3 B 7,10,1,8,9,4 C 11,5,2,6

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto