DD Tips Jägersro 28/3

Publicerad på 28 Mar 2023 - 11:00

DrTrav

DrTrav

28 Mar 2023 - 11:00

Dagens Dubbel Tisdag 28/3

DD-1 3 Coktail Cake
DD-2 1,3,4

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
3 Coktail Cake kommer från formstallet Hanna Lähdekorpi där han nu har gjort två starter. Facit har blivit en seger och ett andrapris. Ikväll startar Coktail Cake med passande förutsättningar. Formkurvan pekar uppåt och från bricka tre är han min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen kommer han sen bli svår att ta sig förbi. Coktail Cake är dessutom en tuff och stark individ som jag tror gynnas av den långa distansen ikväll. Spik.

Mobutd
5 Malto har varit struken inför kvällens start vilket såklart aldrig är positivt. Men han har tidigare visat bra kunnande för klassen och skulle Malto vara förberedd inför kvällens start kommer han vara med långt framme när loppet ska avgöras.

1 Havbergs Djali har vunnit två av sina fyra starter i karriären hittills. Nu gör man första starten efter lite vila och formen är svårbedömd, men lyser inte ringrosten igenom allt för mycket ikväll kommer han vara med långt framme i ett lopp som detta. Är garanterad ett fint lopp från bricka ett.

Min Vinnare: 3 Coktail Cake
Spets efter 500m: 3 Coktail Cake
Skrällen:
Ranking: A 3 B 5,1,6,9,7,2 C 4,8

Dagens Dubbel 2 - 3140m volt
Ett långlopp där 3 Humble Stance med sin råstyrka tippas etta. Distansen är ett klart plus för Humble Stance som vann på rejält sätt för två starter sedan. Han har nästan enbart varit ute över de längre distanserna och skulle formen vara bibehållen från näst senast kommer hans slutvarv ikväll bita bra. 

Där bakom vill jag nämna 1 Global Best Lover som visserligen vinner inte så ofta men han står för gedigna prestationer. Den längre distansen är ett plus för sexåringen som från ett gynnsamt utgångsläge ikväll kommer leda länge.

4 Digital Crunch har nu fått två lopp i kroppen efter längre tävlingsuppehåll och bör nu ha en formkurva som är nära toppen. Skulle han ikväll få ett gynnsamt lopp scenario så är jag inte främmande för att Digital Crunch kommer vara med långt framme när det ska avgöras ikväll.

Min Vinnare: 3 Humble Stance
Spets efter 500m: 1 Global Best Lover
Skrällen: 4 Digital Crunch
Ranking: A 3 B 1,4,7,8,5 C 2,6

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto