DD tips Jägersro 29/6

Publicerad på 29 Jun 2021 - 15:18

DrTrav

DrTrav

29 Jun 2021 - 15:18

Dagens Dubbel Jägersro 29/6

DD-1 1,4,5,8,9
DD-2 5 Happy Few

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 -  Casumo -  LeoVegas -  Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto

5 M.T.Oscar är en femåring som har stått för flera fina insatser under året och har nu kommit igång ordentligt igen efter en något tyngre period sedan segern på V75 i Januari. För två starter sedan vann man från utvändigt om ledaren enkelt och i den senaste starten fick man nöja sig med andraplatsen efter att Laradja Vrijthout blivit för tuff, men prestationen var bra och klockan stannade på 10,5 sista 700m. Ikväll är det något enklare emot och M.T.Oscar ska ses med bra segerchans trots det finns risk för att man får göra grovjobbet.

4 Victory Lee visade att formen är bra när man i den senaste starten trots startgalopp och tuff resa ute i spåren gick hela vägen in i mål. För två starter sedan kopplade han greppet in på upploppet men fick se sig slagen precis på linjen. Han kan öppna bra och är den som troligen kommer kunna köra sig till ledningen i ett andraskede. Väl i ledningen ökar sen segerchansen.

1 Arvid S.H. är en kapabel häst som är stark och rejäl. Men har ikväll ett tufft utgångsläge då han troligen blir över från start. Men lyckas kusken Fredrik Persson leta sig ut i ett andraspår finns kunnande för att göra upp om segern. Arvid S.H. kommer med en färsk seger i bagaget, då han gick undan i en snabb avslutning från ledningen.

9 Eenymeenyminymoe är en segervan gäst som segrat i hela tio av sina 25 starter i livet. Har fått tre lopp i kroppen nu vilket borde innebära att formen är bra, även om det nu kanske blivit aningen långt mellan starterna. Från bricka nio kommer hon sitta bra i ett andraspår direkt och därifrån kommer hon sen utmana om de framskjutna placeringarna.

Min Vinnare: 5 M.T.Oscar
Spets efter 500m: 4 Victory Lee
Skrällen: 4 Victory Lee / 1 Arvid S.H.
Ranking: A 5 B 4,1,9,8,2,10 C 3,6,7

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto

5 Happy Few är stark och rejäl. Detta är en fyraåring som tänt till extra sedan skorna rycktes för tre starter sedan. Formen är bra och Happy Few har en seger och två andraplatser på de tre senaste starterna. Den längre distansen är också en fördel, han har segrat i två av tre försök över aktuell distans. Det finns även med på kartan att man kan köra sig till ledningen tidigt i loppet och från den positionen kommer han bli tuff för övriga att plocka ner. Spik. 

10 Jaxon V.S. kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, då vann man från utvändigt om ledaren via 12,5 sista 1000m. Jaxon V.S. slutade femma i Grosser Preis von Deutchsland under förra året och har visat att han är en kapabel häst för klassen. Nu med två lopp i kroppen bör även formkurvan närma sig toppen och strular det inte för mycket från spår tio ikväll kommer han var med där framme och utmana om segern på nytt.

För den som söker ytterligare streck på systemet känns 9 Ornello tidigt. Han hanterar distansen bra och ska till kvällens start gå barfota runt om för första gången och även tävla med amerikansk vagn vilket är spännande. Skräll.

Min Vinnare: 5 Happy Few
Spets efter 500m: 5 Happy Few
Skrällen: 9 Ornello tidigt
Ranking: A 5,10 B 9,4,6,11,12 C 7,1,8,3,2

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto