DD Tips Jägersro 30/3

Publicerad på 30 Mar 2021 - 13:36

DrTrav

DrTrav

30 Mar 2021 - 13:36

Dagens Dubbel Jägersro 30/3

DD-1 2,6,9,11,15
DD-2 4 Spartak Face

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3140m volt
6 Hurricane Silas gjorde årsdebut i den senaste starten och man meddelade från tränare håll att Hurricane Silas behövde loppet i kroppen. Detta är en urstark sexåring som inte räds den längre distansen. Det är inte otänkbart att det blir ett offensivt upplägg direkt och att man kör sig hela vägen till ledningen efter en bit. Hurricane Silas har nämligen tagit sina fem segrar efter ha körts till spets och han ses med bra segerchans ikväll med ett lopp i kroppen. 

9 Ganyboy har gjort det bra i två starter efter sitt Frankrike-äventyr. Ganyboy kommer till start med bra form och besitter en vass avslutning. Löser det sig bara från det knepiga utgångsläget med innerspår på bakvolten så kommer man passera många under slutrundan. Givet streck vid gardering.

Nämner även skrällen 2 Digital Indy som ikväll gör debut för Ola Karlsson. Från tränare håll låter man optimistiska direkt och Ola Karlsson har tidigare haft framgångar med hästar som kommit från Stefan Melander precis som Digital Indy. Denna fyraårings enda seger tog man efter att ha körts till ledning efter 700 meter i ett lopp över 2600m. Ikväll står man intressant till i loppet på start och till 5% är man ett spännande streck vid gardering. Betalar för honom på Dagens Dubbel.

15 Magic Happens har bättre form än vad resultatraden visar. I den senaste starten galopperade man med 800m kvar och enligt tränaren berodde galoppen på att Magic Happens blev hovöm. Trots bricka femton ska man inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Hurricane Silas.
Spets efter 500m: 6 Hurricane Silas.
Skrällen: 2 Digital Indy
Rankingen: A: 6 B 9,2,15,11,5,13,12,8,7 C 10,4,14,1,3

Dagens Dubbel 2 -1640m auto
I denna avdelning hittar vi min spik på Dagens Dubbel, 4 Spartak Face. Han står inför sin årsdebut men måste räknas direkt. Uppgiften på förhand ser passande ut och dessutom vet tränaren Conrad Lugauer hur man tränar häst och vad som krävs för att starta. Men även om denna sjuåring saknar lite formmässigt besitter han en hög lägstanivå och ska dessutom tävla barfota runt om och med amerikansk vagn för första gången, vilket är klart intressant. Känslan är att dessa förändringar gör man inte om man är osäker på prestationen. Man är min tidiga ledare av loppet och jag spikar direkt.

Motbud
10 La Plus Belle har gjort fyra starter för Christoffer Eriksson och i den senaste starten kom första segern för sin tränare. Då kördes man fram utvändigt om ledaren med varvet kvar och krigade ner ledarhästen sista biten och visade prov på fin inställning. Nu har man bakspår på kort distans. Men skulle det lösa sig längs vägen är hon jobbig att stå emot till slut. Givet streck vid gardering.

8 Jeans’n Passion kommer från en fin spetsseger på Jägersro över kort distans. Idag har man dock fått ett tufft utgångsläge med bricka åtta. Men detta femåriga sto har även visat att man går bra bakifrån. Klaffar det någorlunda med positionerna här kommer man fälla många över upploppet.

5 Conrads Massiv har årsdebuten avklarad och ska nu loppet i kroppen gått framåt en del formmässigt. Från ett okej utgångsläge kan man söka en fin position och kommer vara med och göra upp om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 4 Spartak Face.
Spets efter 500m: 4 Spartak Face.
Skrällen: 5 Conrads Massiv
Rankingen: A: 4 B 10,8,5,6,1,3,7 C 2,9,11,12

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto