DD Tips Jägersro 4/5

Publicerad på 4 Maj 2021 - 13:57

DrTrav

DrTrav

4 Maj 2021 - 13:57

Dagens Dubbel Jägersro 4/5

DD-1 11 Archidamia
DD-2 1,4,12

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

DAgens Dubbel 1 - 2140m auto
11 Archidamia är en intressant femåring, hon har tidigare tränats av Alessandro Gocciadoro där man inledde sin tävlingskarriär med fyra segrar på de fem första starterna. Numera återfinns detta sto i träning hos Adrian Kolgjini. Archidamia är väldigt rejäl och kvick i benen, vilket man inte minst visade för tre starter sedan när man gick 1,12 i 1900m efter startgalopp. För två starter sedan hamnade man för långt bak, mens stod då återigen för en vass avslutning och klockan stannade på 11,5 sista 800m. Hittar man bara rätt med positionerna längs vägen kommer denna damen kunna flyga snabbt över upploppet. Till dagens start åker samtliga skor av för första gången i livet, även blir det amerikansk vagn vilket är intressant. Till 9% blir detta min första häst i loppet. Spelvärdet är högt och jag spikar på Dagens Dubbel. 

8 Miss Silver kommer till start med två lopp i kroppen. I årsdebuten visade hon direkt att hennes avslutnign biter bra, då var det V75. I den senaste starten kunde man köra fram och överta ledningen efter 300m ooch efter det gick man undan till en knapp en säker seger. Ikväll har man ett tufft utgångsläge med bricka åtta bakom bilen men detta är en tjej som är allround och går från samtliga positioner. Ska räknas in i segerstriden.

9 Hasty Helene fick ett tufft upplägg i den senaste starten, men höll klart bra till andraplatsen efter att gått sista varvet utvändigt om ledaren. För två starter sedan satt man fast med gott om krafter. Hasty Helene är van att möta tufft motstånd och från ett spännande utgångsläge så ska hon inte nonchaleras. Skulle det bli tempo på loppet är hon inte oäven. 

Nämner även 5 Amore Bello som är kvick iväg från start. I den senaste starten var det debut på Svensk mark, man tog då hand om ledningen direkt men släppte sen den positionen. Man gick sen okej i ryggar och nu med det loppet innanför västen kanske man vill prova i ledningen här ikväll.

Min Vinnare: 11 Archidamia
Spets efter 500m: 5 Amore Bello
Skrällen: 9 Hasty Helene
Rankingen: A:11 B 8,9,5,1,6,10 C 7,3,2,4

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
4 Chased hade två raka segrar med sig i bagaget inför den senaste starten, då var det debut på V75 och man gjorde det okej en bit bak i kön utan att kunna ta något på täten. Vid segern för två starter sedan imponerade Chased när han tillsynes jobbade undan från ledningen via 12,3 sista 800m. Ikväll är man den troliga ledaren av loppet och därifrån kommer man sen bli svår för övriga att plocka ner. Förstahäst.

12 Blerta Col är ett intressant sto som ikväll gör debut på Svensk mark. I den senaste starten visade man kvalite när man trots tredjespår fram till dödens kunde sätta nosen först över mållinjen. Utgångsläget ikväll är såklart inte optimalt men med tanke på det vi fick se senast så kan Blerta Col göra en del själv i loppet och ska inte nonchaleras till endast 5%.

Nämner även 1 Coco Chanel I.T. som inte räckte till i den senaste starten då hon gjorde debut på Svensk mark. Men ikväll har man fått ett intressant utgångsläge och skulle kunna få loppet i rygg på ledaren. Skulle luckan sen uppenbara sig över upploppet kan hon skjuta till vasst.

Min Vinnare: 4 Chased
Spets efter 500m: 4 Chased
Skrällen: 12 Blerta Col
Rankingen: A: 4,12 B 1,9,5,7,6,10,2 C 8,3,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto