DD Tips Jägersro 5/9

Publicerad på 5 Sep 2021 - 14:51

DrTrav

DrTrav

5 Sep 2021 - 14:51

Dagens Dubbel Jägersro 5/9

DD-1 2 San Moteur
DD-2 1.2.3.6.8

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m Auto
Då har det äntligen blivit dags för årets upplaga av svenskt travderby och det här året håller startfältet otroligt bra klass. Jag tycker att tre hästar sticker ut lite extra för mig på förhand och de är också dom tre hästarna som har mest förtroende av spelarna i skrivande stund. Jag har dock haft en klar känsla under hela veckan om vem jag tror vinner och jag väljer att ta ställning och spika.
2 San Moteur fick ett bra läge bakom bilen och även om jag inte tror att han har chans att hitta till ledningen är jag inne på att han kommer att få en perfekt resa i draget med Önas Prince i tät och Calgary Games utvändigt och visa sig starkast över upploppet.
Ingen missade väl loppet han gjorde i Prix Readly Express efter galopp när han tappade massor från start och trots det kunde vinna efter ett makalöst slutvarv.
I Försöket blev det väldigt enkelt från ledningen och med lite tätare mellan starterna nu borde formen vara i Zenit.

Motbud
3 Önas Prince benämns av många som kullens kanon och han kommer till den här starten med hela tio raka segrar. Han kan öppna snabbt från start och är favorit till att ta hand om ledningen och det är klart att han måste ha en bra chans att kunna leda runt om nu också.
Jag tror dock det blir mangel utvändigt av 5 Calgary Games och över den dryga distansen kan det bli något stumma ben tillslut.

5 Calgary Games var den som stod för den bästa prestationen i försöken när han lämnade sina motståndare med nio längder över upploppet och det såg ut som att han var helt obrukad över mål. Det blir troligen ingen ledning nu och det finns en klar risk för att han kommer att få trava utvändigt om Önas Prince hela loppet och även om han imponerat stort så har han inte samma rutin som många i fältet.
Det här är dock en riktigt kanon och visst kan han mycket väl vinna den tunga vägen.

1 Brambling har en liten möjlighet att svara ut Önas Prince från start men det mest troliga är att han får ett lopp i ryggen på favoriten. Det fanns en del frågetecken inför försöket men han vann på ett bra sätt och skulle han kunna hitta ut från innerspåret kan han mycket väl hota.

4 Henry Flyer Sisu och 10 Chiru får ses som outsiders om allt stämmer men övriga tror jag får svårt.

Min Vinnare: 2 San Moteur
Spets efter 500m: 3 Önas Prince / 1 Brambling
Skrällen: 4 Henry Flyer Sisu
Rankingen A:2.3.5 B:1.4.10 C:11.10.7.6.8.12

Dagens Dubbel 2-1640m Volt
8 Svecak Palema har verkligen tagit ett par extra kliv sedan han kom till Björn Goop och har vunnit enkelt i samtliga tre starter. Hon ska såklart vara favorit i loppet men tillägg över kort distans är aldrig enkelt och han lär knappast få någonting gratis nu och hon kommer att behöva göra mycket jobb på egen hand.

6 Heaven Mearas har haft otur i spårlottningen i sina senaste starter och har äntligen fått ett passande utgångsläge igen. Hon inledde karriären lovande med två raka segrar och har fått ett passande springspår på den främre volten. Det finns startsnabba hästar invändigt men om Örjan träffar bra från springspåret så kan hon mycket väl hitta till ledningen och debut för Daniel Redén är alltid intressant.

2 Cash And Carry var ute i ett kval till derbystoet senast men blev alldeles för het den gången och kunde inte göra sig själv rättvisa. Hon kanske inte har varit lika bra i de senaste starterna som tidigare men motståndet har hårdnat och spelarna glömmer fort. Det här ett sto med riktigt hög kapacitet och från ett passande läge i den främre volten tycker jag det är ett av omgångens roligaste drag.

3 Nova Mahiron är yngst i fältet och inledde med fyra raka segrar innan hon slutade oplacerad senast i ett tufft sällskap. Nu har hon fått ett bättre läge igen och med en resa i den främre träffen måste hon tas på allvar.

1 Manstone Two U utmanar om ledningen och lyckas man försvara innerspåret vill André Eklundh förmodligen köra i den positionen över kort distans på Jägersro. Oavsett borde det bli en bra resa och även om det är tufft emot är hon inte borta.

Min Vinnare: 8 Svecak Palema
Spets efter 500m: 6 Heaven Mearas/ 1 Manstone Two U.
Skrällen: 2 Cash And Carry
Rankingen A: 8.6.2.3 B:1.5.11.9 C: 12.10.4.13.7.15.14

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto