DD Tips Jägersro 8/7

Publicerad på 8 Jun 2021 - 13:54

DrTrav

DrTrav

8 Jun 2021 - 13:54

DD Jägersro Tisdag 8/7

DD-1 4 Gravity Pace
DD-2 2.3.5

3 rader x 70 kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
Här kommer min första och enda spik i omgången och jag väljer att ta ställning för 4 Gravity Pace. Senast var han riktigt bra som trea i ett tufft V86 - lopp och han kunde hänga med bra över upploppet i en snabb avslutning. Till den här starten ser motståndet mer lämpligt ut. Jag tror det blir full laddning från start mellan 1 Argo Lux och 6 Baron Frontline och 4 Gravity pace behöver inte vara med i någon spetsstrid från början och när det blir lite stumma ben där framme på ovan nämnda hästar tror jag att Gravity Pace sätter in stöten över upploppet och avgör loppet.
Spelvärd spik till endast 17% i skrivande stund.

Motbud
1 Argo Lux har läget och kan öppna fort från start. Jag blev dock inte speciellt imponerad av det han visade i sin sverigedebut, och han slutade oplacerad till slut. Visst, det var ett tufft motstånd och han fick inte det bästa loppet, men intrycket var ändå lite väl trögt i min smak. Han kan förmodligen mycket bättre och man gör lite ändringar i balansen nu och ska testas med bike nu.

6 Baron Frontline kanske inte kan spetsa härifrån men jag tror att Robert Bergh gör ett allvarligt försök att komma till tät och barfotabalans kanske kan få honom kvickare från start. Hur som helst så tror jag inte att Robert Bergh räds att göra jobbet utvändigt och på tre försök över den korta distansen har Baron Frontline vunnit två gånger. Jag ser Baron Frontline som ett hetare motbud till min spik än Argo Lux.

11 Goldfield nämner jag som en potentiell skräll i loppet. Läget över kort distans är såklart inte bra men han brukar kunna gå riktigt fort över upploppet när han får gå med i ryggar och skulle det bli hård körning där framme så fäller han de flesta.

Min Vinnare: 4 Gravity Pace
Spets efter 500m: 1 Argo Lux/6Baron Frontline
Skrällen: 11 Goldfield
Rankingen A: 4 B:6.1.11.7.5.9.12 C: 3.8.10.2

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
Ett mycket svårlöst lopp avslutar v64-omgången som jag har svårt att få grepp om, och det är några danska gäster som är svåra att sätta in i loppet.

5 Backer T.R har sett fin ut i sina tre lopp i år och har också segrat vid två tillfällen. Man brukar inte vara rädda för att köra hästen offensiv och det är inga raketer ut från start invändigt. Jag tror att Kevin Oscarsson vill testa för ledningen och hittar han dit utan att det kostar för mycket tror jag att han säljer sig dyrt. Chanstips i ett öppet lopp.

3 Joker of Steel kommer från två sämre insatser men har varit ute i knivskarp konkurrens samt brottats med besvärliga utgångslägen. Nu har han fått ett passande läge och möter ett mer överkomligt motstånd, han räds inte jobb under vägen och om han är lika fin som vid segern för tre starter sedan kan han visa sig vara starkast här till slut.

2 Aida Boy imponerade stort i Danmark och inledde året med fyra raka segrar. Senast var det inte riktigt samma tryck i hästen men han gjorde det klart godkänt som trea. Nu stöter han på tufft motstånd och är svår att sätta in i loppet. Läget är dock bra och det ska bli intressant att se hur väl han står sig i den här konkurrensen.

1 Taste Of Diamonds har varit relativt betrodd i Danmark mot nyblivna V75-vinnaren Staro Obrigado samt Hunter Dragon som också är en bra dansk häst men hon har gjort bort sig en del med galopper. Man verkar tro en del på den här Ready Cash avkomman från stallet och löser det sig bara från innerspåret kan hon vara med där framme.

9 Riley S.W satt fast med krafter sparade över mål senast och har radat upp pallplatser på slutet. Inte borta om klaff.

6 Stig Brodde varvar galopper med topprestationer. Han kan öppna snabbt från start och har han vaknat på rätt sida kan han vara farlig att nonchalera, även om det är tufft motstånd nu.

11 Erik Youknow får också plats på kupongen på sin fina form.

Min Vinnare: 5 Backer T.R
Spets efter 500m: 5 Backer T.R
Skräll: 6 Stig Brodde
Rankingen A: 5.3.2.1,9 B:6.11 C:7.4.8.10

Lycka till med spelet

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto