DD Tips Jägersro & Bergsåker 26/5

Publicerad på 25 Maj 2021 - 21:49

DrTrav

DrTrav

25 Maj 2021 - 21:49

Dagens Dubbel Jägersro & Bergsåker 26/5

DD-1 2.4.5.6.11.12
DD-2 13 Gooner

6 rader x 50 kr = 300kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
5 Hindy Heikant är en segervan holländsk gäst och det låter från stallet som att det är en riktigt bra häst som borde räcka långt här. Han ska dessutom vara startsnabb och tar han sig förbi 4 Even Steven från start blir han säkert svårslagen. Det är lite för mycket av en gissningslek för min del att kunna tro på det här ekipaget fullt ut, och han får först bekänna färg på svensk mark innan det är någon jag kan tro på fullt ut.

4 Even Steven kan öppna snabbt om Flemming vill och lyckas han hålla ut holländaren från start borde det vara hästen att slå. Han har dock bränt som favorit vid tre raka starter nu och det är något oroväckande. Senast på Skivetravet i Danmark galopperade han dessutom, även om han gick fort efter galoppen.

2 Cutty Shark är en dansk gäst som jag gillar och från det här läget borde han sitta bra till omgången. Han har tävlat i tuffa gäng i Danmark och med rätt resa har han en vass speed till slut.

12 Newport Beach är en klasshäst i grund och botten som har styrkan för att runda samtliga ekipage. Han var tillbaka efter två års frånvaro senast och vann direkt ett lopp i Tyskland som favorit. Det är svårbedömt var han står för dagen men han måste räknas tidigt på sin kapacitet.

11 Zacapa Grim håller toppform för dagen och har tagit två raka segrar och han borde tåla att göra en hel del jobb på vägen. Givet streck på sin fina form, trots ett besvärligt läge.

Min Vinnare: 5 Hindy Heikant
Spets efter 500m: 4 Even Steven/5 Hindy Heikant
Skrällen: 2 Cutty Shark
Rankingen A: 5.4.12.2.11 B: 9.8.7.10.3.1

Dagens Dubbel 2 - 2640m Auto
13 Gooner är van tuffa gäng och har tävlat flitigt på V75 mycket och nu går hästen ner i klass till den här starten. Läget är såklart besvärligt och det kan komma att bli långt fram till spetshästen 2 Arizona Dream som har varit formstark på slutet. Det är dock lång distans och det känns som att Gooner är huvudet högre än det här gänget och om Wäjersten är offensiv och kör framåt borde det vara en toppchans att runda samtliga ekipage. Spik.

Motbud
2 Arizona Dream håller bra form för dagen och är snabb från start och kommer med stor sannolikhet att sitta i ledningen tidigt här. Senast hängde han med klart godkänd med krafter sparade i ett tufft gäng och innan dess svarade han för två raka segrar i ett enklare sällskap där han var klar favorit vid båda starterna. Det är med stor sannolikhet den främsta utmanaren till favoriten och skulle det strula lite med positioner för Gooner kan han rinna undan från ledningen.

8 Young King är något ojämn i sina prestationer men han trivs över aktuell distans och träningsrapporterna är goda. Det blir barfotabalans direkt efter ett par månaders vila och med den balansen har han gjort några riktiga toppinsatser. Per Lennartsson aviserar ett offensivt upplägg och det är inte omöjligt att han skulle kunna få överta ledningen om han trycker tillräckligt hårt mot ledaren. Kommer han till spets kan han bli svårfångad.

1 Huddlestone har gjort bort sig med två raka galopper, men vid felfri avgång borde det vara en rimlig chans att hitta ledarryggen från det här läget och från den positionen borde han kunna lifta med till en framskjuten placering.

10 Barry Wadd var seg i ett lunchlopp för två starter sedan när han var tillbaka efter lite frånvaro på grund av sjukdom. Senast var han tillbaka i ett fint skick och kunde inkassera en seger. Han brukar vara riktigt snabb på speed korta sträckor och om det klaffar med positioner under vägen skulle det kunna räcka en bit här.

Min Vinnare: 13 Gooner
Spets efter 500m: 2 Arizona Dream
Skrällen: 1 Huddlestone
Rankingen A: 13 B: 2.8.1.10.12.9.11 C: 3.5.7.4.6

Lycka till 

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto