DD Tips Jägersro & Solvalla

Publicerad på 21 Okt 2020 - 13:24

DrTrav

DrTrav

21 Okt 2020 - 13:24

DD Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 21/10

DD1: 7 Pastore Bob
DD2: 1,3,4,8,11

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140 auto
8 Wild Love va grym senast i sto SM-finalen. Man fick dra tåget i tredjespår sista 700m, där man utmanade segraren Hevin Boko hela vägen in till linjen. Klockan stannade då på 1,09 sista 700m. Får vi en liknande prestation ikväll är såklart segerchasnen hög. Men från spår 8 kan det strula, och risken finns att man behöver göra grovjobbet på egen hand även i detta loppet. Från stallet meddelar man att man vill starta på med Wild Love istället för att köra henne i tuffa jobb hemma. Mellan rad låter det som detta inte är den viktigaste starten för henne utan det ligger även en start i ett sto lopp på Eskilstuna i pipelinen framöver. Så jag väljer faktisk att spika emot Wild Love denna gången trots vetskapen om hennes enorma kapacitet. Anmäld barfota - hybridvagn - norskt huvudlag. 

7 Pastore Bob var senast ute i monté debut. Till kvällens start lutar det åt att man laddar iväg Pastore från start vi alla känner till hans enorma startsnabbhet. Jag ser det som mer sannolikt än osannolikt att man tar sig hela vägen till spets. När man väl tagit sig till ledningen tror jag mycket av loppet är vunnet, för sen kommer det inte hända mycket i loppet förens sista 600m i mitt badkar. Stämmer min badkars analys här så ska 7 Pastore Bob ha en mycket god segerchans att ramla undan från ledningen och blir således kvällens DD SPIK när man inte ens blir favorit. 

6 Mulligan gjorde comeback senast i det sär Sto-SM som Wild Love va så heroisk i. Man fick ett invändigt lopp då och klockades till 10,5 sista 700m. Man bör ha gått framåt med det loppet i kroppen tills ikväll. Från stallet meddelar man att man att man kommer söka rygglopp med henne även denna starten men skulle det bli lite tempo på loppet kommer vi få se en snabb avslutning av 6 Mulligan. Anmäld skor bak - jänkarvagn - helstängt huvudlag med hål i. 

Min Vinnare: 7 Pastore Bob
Spets efter 500m: 7 Pastore Bob
Skrällen: 6 Mulligan
Ranking: A 7 B 8,6,1,2,9,5,4 C 10,3

Dagens Dubbel 2 - 2640m
11 Antonio Trot har varit borta i åtta månader på grund av skador. Men om det är någon tränare som är känd för att ha iordningställt när man selar ut ett ekipage så är det tränaren Timo Nurmos vilket också skorycket direkt i comebacken skulle tala för. Blir det bara lite tempo på detta loppet så kommer vi säkerligen få se Antonio Trot med ett snabbt slutvarv som kommer fälla många tillslut. 

3 Alone har tagit senaste loppet på ett bra sätt. Man fick då allting serverat och tackade för det genom att avgöra säkert till seger. Detta är en väldigt stark herre som har styrkan som sitt främsta vapen. Därför kommer troligtvis 3 Alone vilka trycka upp tempot i loppet. Trots att man fortfarande är segerlös över den aktuella distansen så tror tränaren Pasi Aikio att det är 2640m som är Alones optimala. Anmäld barfota - hybridvagn - öppet huvudlag. 

4 Esprit Sisu galopperade i senaste starten bort segern på upploppet. Man besitter mycket fin kapacitet och kunnande men tyvärr är denna sexåriga valack inte helt att lita på. Man meddelar från stallet att man tar på sig galoppen senast och galoppen är inget hästen ska lastas för, spåret blev dessutom bästa möjliga inför kvällens start och man låter optimistiska. Anmäld barfota bak - jänkarvagn. 

Min Vinnare: 11 Antonio Trot
Spets efter 500m: 4 Esprit Sisu
Skrällen: 4 Esprit Sisu
Ranking: A 11,3,4 B 1,8,6,2,9 C 12,10,5,7

Lycka till med spelen ikväll

/ Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto