DD Tips Jägersro & Solvalla 10/2

Publicerad på 10 Feb 2021 - 18:39

DrTrav

DrTrav

10 Feb 2021 - 18:39

DD Tips Jägersro/Solvalla 10/2.

DD-1 2,3,5,7,9
DD-2 8,10

10 rader x 30kr = 300kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
Ett mycket svårläst lopp på förhand. Visst kan favoriten 4 Racing Ribb vinna men i detta fällt tycker jag det finns intressanta parametrar att ta in på samtliga startande i loppet. Så jag har valt att plocka med samtliga nio hästar på mitt V86 systemet och går även för skräll på Dagens Dubbel. 

4 Racing Ribb tog enkelt hand om ledningen senast och gick undan till en säker seger. Sjuåringen är kvick bakom bilen och har värsta utmanaren i spetsstriden utvändigt om sig, 5 Aros Line. Skulle tränaren och kusken Adrian Kolgjini hålla ut Aros Line och komma till ledningen är såklart mycket vunnet. Men jag är inne på att det kan häxa från start. Racing Ribb är van att tävla med skor, sex av hans nio segrar är tagna med skor på hovarna. Nu möter man tufft motstånd och jag kommer att ranka ner honom och gå på andra ekipage på Dagens Dubbel ikväll.

9 Hurricane River är en av de hästar jag rankar tidigt i loppet. I den senaste starten hade man lekstuga när man vann enkelt via 13,2 sista 1300m på ett krävande underlag som inte skulle passa hästen enligt rapporterna. Han kommer till dagens start med formen på topp och från spår nio kommer man sitta bra på det direkt från start. Hurricane River besitter en vass avslutning som kommer fälla många över kvällens upplopp.

7 Galantis fick en trött rygg i knät framför sig i den senaste starten och hamnade alldeles för långt bak, men stod ändå för en vass avslutning. Formen är bra och detta är en häst som står på tur för seger. Eftersom det ser ut att kunna bli lite körning från början så innebär det att Galantis tunga avslutning kommer bita bra. Tidig.

5 Aros Line är kvick från start favorit scenariot i min bok är att Flemming Jensens tar sig förbi Adrian Kolgjini men skulle spetskörningen bli utdragen kommer loppet öppna upp sig. I den senaste starten fick Aros Line inte vara ifred framme i ledningen och tröttnade till slut. Ikväll ser förutsättningarna bättre ut med kort distans. Kan leda länge.

3 Quick Lane gjorde det bra i den senaste starten när man trots dödspositionen höll bra som fyra i mål. Ikväll blir det amerikansk vagn för andra gången i karriären vilket är intressant. Från ett fint utgångsläge kommer man få en bra resa. Givet streck på kupongen.

2 Julia Af Solnäs är kvick från start men får troligen svårt att hålla upp ledningen. Skulle man lyckas trots allt så kör man nog där. Skulle man inte lyckas hålla upp ledningen vilket är mest troligt, så kan man söka ryggledaren eller välja en resa i andra spår. Från ett fint utgångsläge och med fin form ska man inte nonchaleras.

Min Vinnare: 9 Hurricane River
Spets efter 500m: 5 Aros Line / 4 Racing Ribb / 2 Julia Af Solnäs
Skrällen:
Rankingen: A: 9,7,5,4 B 3,2,8,6,1

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
10 Marcos Gallon svek senast på V75 och var inte alls till sin fördel, han såg inte ut att i någon gång under loppet. Han är undersökt efter den starten och från stallet menar Jonna Irri att man inte hittat några fel och därför får vi utgå från att det bara var en dålig dag på jobbet helt enkelt. Studsar Marcos Gallon tillbaka och lever upp till sitt kunnande så är man med och gör upp om segern i kvällens lopp. Förstahäst. Men givet att gardera.

8 Mister Donald gjorde comeback och återkom efter lång vila i den senaste starten, han fick då ett snällt lopp men kunde ändå enkelt avgöra till seger och intrycket var mersmakande. Nu med det loppet i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare. Detta är en orutinerad femåring som bara gjort nio starter och som har ett tufft åttondespår att brottas med. Men fart och kapacitet finns för att segerdefilera här.

Nämner även 3 Joe Frazier Boko som alltid har en vass avslutning att tillgå när han blir serverad ett rygglopp. I den senaste starten var det första gången han utrustades med helstängt huvudlag och han såg väldigt pigg ut. Pass upp från bra utgångsläge.

Min Vinnare: 10 Marcos Gallon
Spets efter 500m: 7 Lord Horse
Skrällen: 3 Joe Frazier Boko
Rankingen: A: 10,8 B 3,7,1,11,9,2 C 12,4,5,6

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto