DD Tips Jägersro & Solvalla 13/5

Publicerad på 12 Maj 2020 - 22:00

DrTrav

DrTrav

12 Maj 2020 - 22:00

Dagens Dubbel spelet delas på onsdagen mellan Jägersro & Solvalla. Den första avdelningen körs på Jägersro och det andra loppet avgörs på Solvalla och här nedan så följer mitt tips.

bet365/11/">MISSA INTE att bet365 bet365/11/">nu erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. KLICKA HÄR.

DD Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 13/5
DD1: 1,2,6
DD2: 1,5

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
1 Neelix vann överlägset från ledningen för tre starter sedan. Senast blev han påkörd och galopperade i en trång situation i början av loppet. Han är kvick ut och kanske kan hålla upp ledningen trots startsnabba hästar utvändigt. Blir det spets så kan han bli svår att plocka ner men blir det inte ledningen så borde han ändå kunna få ett passande lopp i den främre träffen så han ska räknas tidigt här.

6 Innovation Love var en av de bästa fyraåringarna i Nederländerna ifjol och nu kommer han ut i en intressant årsdebut. Han är startsnabb men han riskerar ändå en tung löpning här fast han är bra nog att göra lite av jobbet på egen hand om det skulle bli aktuellt.

2 Procalate är också väldigt startsnabb så Christoffer Eriksson gör säkert ett försök att nå spets här. Hon avslutade fort via open stretchen senast men fick inte tag i Arapaho Ghostdance så det slutade med en andraplats. Spets eller rygg ledaren här borde det kunna bli och då är hon med och gör upp om segern.

7 Zio Tom Jet har pausat en månad och han har stått över lite i träningen så Jerry Riordan ligger rätt lågt. Med lite klaff så är han ändå inte borta.

10 Harvey är bortlottad i sin årsdebut här. Får han gå med i en vettig rygg och om han kan få spara speeden fram till upploppet så kan han avsluta loppet bra och då kan han ställa till med en överraskning.

9 Zorn Brick gick bra som tvåa i ett lopp som vanns av Dekadent K. senast. Han är vass på speed så får han smyga med så fäller han många hästar till slut om det blir överpace på loppet.

8 Quite E.Wood fick köra fort för att nå till ledningen senast men han höll ändå bra till fjärdeplatsen bakom Arapaho Ghostdance. Tråkigt utgångsläge nu som drar ner chansen även om en strykning underlättar lite och jag tror det blir tufft för honom att vinna det här loppet.

Ranking DD-1: A 1,6,2 B 7,10,9,8 C 4,3

Dagens Dubbel 2 2640 m Voltstart
9 Alone (struken) har inte startat sedan han blev trea i Derbyt bakom Attraversiamo och Ferrari Sisu ifjol. Pasi Aikio som tränar hästen låter väldigt nöjd med honom och kan Örjan Kihlström få till en bra styrning så fäller han många hästar över upploppet så han ska räknas tidigt i comebacken här.

1 Racing Ribb avslutade positivt i skymundan som sexa i ett stayerlopp som Moni Viking vann senast. I starten innan det sänkte han den ledande Devs Dragon från dödens och höll även undan för övriga ekipage till seger. Här tror jag det kan bli tidig ledning och från spets så kan han bli svårfångad.

5 Ribaude var klart bra vid vinsten i ett trekilometerslopp näst senast. Gången efter det var han inte alls bra men han gick med skor då och han är klart bättre barfota som det blir nu. Femtespåret i volten är inte det bästa men vid felfri avgång så kan han duga en bit mot det här motståndet.

3 Gladiateur var väldigt bra som tvåa bakom Wingmaster senast. Han är väldigt allround och kan bli att räkna med på nytt.

7 Hawk Cliff matchades med framgång i tuffa V75-lopp under vintern. Nu har han inte startat på tre månader men Timo Nurmos hästar brukar gå bra direkt efter vila. Intressant med ny kusk i Hannu Torvinen nu.

4 Pikachu Face var inte som bäst senast men han gick barfota runt om på en kladdig bana då. Han känns bra i jobben meddelar man från stallet men motståndet här är väldigt hårt så det kan bli tufft att nå hela vägen till en seger.

Ranking DD-2: A 9,1 B 5,3,7,4,13,14,8,6 C 11,15,2,10,12

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto