DD Tips Jägersro & Solvalla 15/4

Publicerad på 14 Apr 2020 - 21:35

DrTrav

DrTrav

14 Apr 2020 - 21:35

På onsdag delas Dagens Dubbel spelet mellan Jägersro & Solvalla. Den första avdelningen går på Jägersro och det andra loppet avgörs på Solvalla och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 15/4
DD1: 1 Madelen L.T.C.
DD2: 3,4,9,10,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
1 Madelen L.T.C. hade ett starkt fjolår där hon utvecklades rejält. Hon står bra inne i loppet som ger fördel för ston. Hon är startsnabb och hon rapporteras vara väl förberedd inför sin årsdebut här och lyckas hon hålla upp ledningen här så tror jag hon säljer sig dyrt från den positionen.

3 Ferrari River har blivit valack efter den senaste starten och han har lugnat ned sig väldigt mycket. Han kan kliva iväg bra från start men det kan bli svårt att ta en hel längd på tipsettan och skulle han få trava utvändigt om ledaren istället för i spets så tror jag det kan bli tufft att räcka till seger.

7 Wild Love var inte som bäst i stoeliten senast när hon fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom I Love Paris. Tråkigt startspår på nytt men får hon lite hjälp på vägen så kan hon avsluta loppet bra och då kan det räcka en bit här.

6 Rushmore Face är åter på svensk mark efter en vistelse nere i Frankrike. Det låter från stallet att det kan saknas en del till toppformen så då blir det nog ett lopp i ryggar här för att spurta till slut men har han sin dag så kan han duga ändå.

4 Sevilla hade tre raka segrar innan det har blivit två raka galopper på slutet. Kan han hålla sig till rätt gångart så har han gott kunnande för att duga en bit mot det här motståndet.

5 Comanche Moon avslutade riktigt bra i årsdebuten till tredjeplatsen bakom Neelix som vann det loppet. Får han ligga på rulle och få spara speeden så länge som möjligt så fäller han många hästar till slut.

Ranking DD-1: A 1 B 3,7,6,4,5,2 C 8,10,9

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
3 Harley D.E. kommer till den här starten med tre raka vinster. Han gjorde det bra när han tuggade ner sitt motstånd till seger från dödens senast. Han är inte så startsnabb men det är möjligt att han kan få ta över ledningen i ett andraskede och skulle så bli fallet blir han svårstoppad här. Han är duktig nog att han kan vinna från utvändig position igen om det skulle bli aktuellt.

10 Vine Vision kom med en rejäl avslutning till seger i den senaste starten. Får han lite draghjälp under slutrundan så är han stark till slut.

11 My Sweden har tagit sina senaste vinster från spets då han är ruskigt startsnabb. Därför är utgångsläget mindre bra men kan han komma igenom rätt så vettigt och få spara speeden så länge som möjligt så kan han dyka upp långt framme här.

4 Leonas Sami gick en stark avslutning i skymundan till femteplatsen bakom Image Rapida som vann det loppet senast. Björn Goop upp för första gången är intressant och får han ett passande lopp så har han en vass avslutning att ta till.

9 Victory Topline gjorde årsdebut senast och hängde på bra till tredjeplatsen bakom Mr Southwind då efter en tung löpning. Han tål att göra en del grovjobb och kan bli att räkna med här.

7 Wingmaster kom med en bra spurt i årsdebuten senast. Med det loppet innanför västen så kan han vara minst lika bra nu och klaffar det med löpningsförloppet så kan han ha vissa möjligheter här.

8 Digital Track galopperade bort sig senast. Hon är startsnabb men det kan bli svårt att komma till från det här läget men skulle ett par av de mer betrodda hästarna göra bort sig så kan hon överraska.

Ranking DD-2: A 3 B 10,11,4,9,7,8,1,12 C 5,2,6

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto