DD Tips Jägersro & Solvalla 17/3

Publicerad på 17 Mar 2021 - 00:04

DrTrav

DrTrav

17 Mar 2021 - 00:04

DD Tips Jägersro/Solvalla 17/3.

DD-1 8,5
DD-2 2,10

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
8 Dear Friend är tillbaka i Sverige efter sitt Frankrike äventyr där det bara blev en start. Hon var inte som bäst i starterna innan på svensk mark men gjorde det riktigt bra som tvåa i Prix Helen Johanssons. Ikväll har Dear Friend fått ett tufft utgångsläge men skulle man hitta en bra positionen vet vi om att detta är en ett åttaårigt sto som kan avsluta riktigt vasst. Förstahäst men känns givet att gardera loppet.

Den jag även plockar med på Dagens Dubbel kupongen är 5 Zio Tom Jet som gjorde det bra i den senaste starten och formkurvan pekar uppåt. Ikväll blir det återigen barfota runt om vilket är ett plus. Zio Tom Jet gynnas om det blir tempo på loppet och hittar man ett bra slagläge finns kapacitet och kunnande för att vara med i segerstriden. Fäller många på speed över upploppet.

4 Breidabliks Nubbe har inlett året lovande med två raka segrar på kontot, han kommer till dagens start med formen på topp och detta är ytterligare en häst som gynnas om det blir tempo på kvällens lopp. Man är kvick från start och jag tror man kör sig till ledningen här och från den positionen kommer man sen sälja sig dyrt, har sex segrar på åtta försök från den positionen. Står över på Dagens Dubbel. 

Min Vinnare: 8 Dear Friend
Spets efter 500: 4 Breidabliks Nubbe
Skrällen: 2 Giveitgasandgo
Rankingen: A: 8,5 B 4,2,9 C 1,7,6,10

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
10 Moses är förstahästen i loppet, tränaren Daniel Redén låter nöjd med sin sexåring och detta är bästa hästen i loppet. Ikväll är det även anmält barfota runt om vilket är ett plus och och formen för Moses ska enligt rapporter vara kraftigt på gång. Han tål att föra en hel del själv under loppet och med Örjan Kihlström i vagnen ska detta vara en bra segerchans. Tänkbar spik för de som vill ha ytterligare ett singelstreck på sin kupong.

Jag kommer däremot välja att dubblera systemet med en skräll, 2 Riptide R.D. I den senaste starten blev man för pigg, då gick man med ett goggles huvudlag för första gången och det ändrar man på till kvällens start. Nu blir det ett norskt huvudlag. 2 Riptide R.D. är kvick iväg från start och man är den tidiga ledaren av loppet. Nu är det kort distans och Riptide R.D. kommer leda loppet länge. Till endast 4% vill jag betala för honom.

Söker man ytterligare streck i loppet är 4 Jareth Boko tidig. Han gjorde det okej i den senaste starten efter sin startgalopp, man gick i mål med en del krafter sparade den gången. Ikväll har man fått ett fint utgångsläge och man kommer säkert köras offensivt. Han tål att göra en del grovjobb och barfota runt om är ett klart plus. Vid bredare gardering är man ett givet streck.

Min Vinnare: 10 Moses
Spets efter 500: 2 Riptide R.D.
Skrällen: 2 Riptide R.D.
Rankingen: A: 10 B 2,4,7,9,8,5,12 C 1,3,6,11

Lycka till
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto