DD Tips Jägersro & Solvalla 18/3

Publicerad på 17 Mar 2020 - 21:04

DrTrav

DrTrav

17 Mar 2020 - 21:04

På onsdagen delas Dagens Dubbel spelet mellan Jägersro & Solvalla. Den första avdelningen körs på Jägersro och det andra loppet går på Solvalla och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 18/3
DD1: 3,11
DD2: 2,10

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
3 Global Wireless trivs bra i ledningen så här tror jag Johan Untersteiner trycker sig till spets in i första sväng och från ledningen här så kan hon bli svår att plocka ner över den korta distansen så hon ska räknas tidigt här.

11 Sobel Jasmine kommer från en spetsseger. Hon är bäst när hon får vara med där framme i loppen så bakspår nu är ett minus men med många hästar strukna är det inte lika illa och klaffar det med löpningsförloppet och blir överpace på loppet så kan hon bli farlig den sista biten.

4 Zaira Del Ronco var inte bra i travet senast och galopperade i ett tidigt skede så där ligger man rätt lågt från stallet men får hon ett passande lopp i ryggar så kan det ändå räcka en bit här.

10 Zanzibar Effe höll farten starkt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Valnes Havanna senast. Kan hon få gå med i en bra rygg och kan bli fint framdragen här så kan hon utmana om en framskjuten placering.

2 Anna S.H. debuterar i ny regi för Fredrik Persson. Hon är mer stark än snabb så distansen är i kortaste laget men utgångsläget är bra och har ett par av de mer betrodda hästarna en sämre dag så kan hon ha chans här.

9 Maharanee Star har endast en seger på 38 starter och den togs för närmare två år sedan. Kort distans är heller inte hennes bästa men kan hon få lite hjälp med tempot så kan hon överraska här fast jag tror det blir tufft att ta en ny vinst.

Ranking DD-1: A 3,11 B 4,10,2 C 9,1,6,7

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
2 Vichy Grif var ute i ett V75 lopp på Mantorp för en månad sedan senast och där avslutade hon godkänt från ett omöjligt läge. Trevligt utgångsläge här så jag tror att siktet är inställt på ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till spets så kan hon bli svårfångad från den positionen. Hon är inte beroende av ledningen även om det skulle underlätta. Barfota runt om nu är ett plus.

10 Bon Ego hade en stark period med fyra vinster på de fyra senaste starterna i slutet av det förra året. Från stallet meddelar man att hon inte är vässad till den här starten och hon är bättre när hon är med där framme än bakifrån och dessutom ska hon gå med skor men blir det tuff körning där framme i ledningen och hon kan hitta en vettig rygg att gå i så kan hon blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här.

5 Au Pair Girl landade i dödens inför slutvarvet senast och hon orkade inte riktigt gå i närkamp utan hon fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett V75 lopp som vanns av La Norna då. Hon är startsnabb men det kan kosta mycket kraft att nå spets här men med lite klaff så kan hon vara långt framme.

4 Digital Track har gått i ledningen i de två senaste starterna och det har resulterat i en seger och ett andrapris. Den här gången är hon anmäld barfota runt om och man provar säkert mot ledningen igen men det kan vankas svar invändigt men når hon till täten så ökar hennes möjligheter här.

6 Loser On Loser var mycket betrodd i ett V75 lopp på Färjestad senast men försvann då med en tidig galopp. Felfri nu så kan hon duga en bit här om hon kan hitta ner i en vettig position.

Ranking DD-2: A 2,10 B 5,4,6,8,11,12 C 7,3,1,9

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto