DD Tips Jägersro & Solvalla 21/4

Publicerad på 20 Apr 2021 - 23:58

DrTrav

DrTrav

20 Apr 2021 - 23:58

DD Tips Jägersro/Solvalla 21/4

DD-1 3,6,9
DD-2 2 Missle Hill

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
6 Four Guys Dream gör ikväll årsdebut, men detta är en femåring som avslutade förra året med att på nyårsafton stå för en visslande avslutning via 09,8 sista 700m. Det räckte till andraplatsen då. Inför en liknande comeback under förra sommaren kom man tillbaka och spurtade förbi alla till seger via en 10,9 över den aktuella distansen. Som ni förstår besitter Four Guys Dream en rapp avslutning och med lite tempo på loppet här ikväll kommer man kunna göra en liknande comeback ikväll. Det blir barfota bak direkt, vilket är ett plus. Trots årsdebuten blir detta min förstahäst i loppet.

Dubblar ändå systemet med 3 Mamba. Han hade lite problem med aktionen i den senaste starten och bröt ut över upploppet. Mamba tränas av Joakim Lövgren och som jag nämnt tidigare håller hans stall bra form för dagen. Ikväll är det även aviserat att man ska tävla barfota runt om, vilket är andra gången i livet. Mamba verkar även trivas på Jägersro där han har sex segrar på sju försök. Streckas på systemet.

Söker man ytterligare streck är 9 Victory Lee tidig. I den senaste starten mötte han tufft motstånd och tröttnade från dödens, det visade sig även att Victory Lee inte va helt kurant den dagen heller. Ikväll har man ett passande smygläge och med tempo på loppet kommer man kunna passera många över upploppet. Det är även anmält barfota runt om vilket är ett plus. Plockas med på Dagens Dubbel. 

Min Vinnare: 6 Four Guys Dream
Spets efter 500m:
Skrällen: 9 Victory Lee
Rankingen: A: 6,3 B 9,5,10,7,1 C 4,8,3

Dagens Dubbel 2 -1640m auto
Vi avslutar Dagens Dubbel med att spika Elitloppsaktuella 2 Missle Hill. Redan under förra säsongen tog sig denna Daniel Redén tränade sexåring sig in i absoluta eliten. Man tog bland annat sig till final i Elitloppet redan förra året, genom att sluta tvåa i försöket. I finalen räckte man inte hela vägen från ledningen, men Missle Hill visade att han hör hemma i de sällskapen. Man avslutade även fjolåret med att ta fyra raka segrar där bland annat segern i Jubileumspokalen var kronan på verket. Nu är det årsdebut och ett nytt fint år väntar Missle Hill. Man har ett perfekt utgångsläge och är den troliga ledaren från start. Därifrån är man sen hästen att slå och jag tror Daniel Redén förberett sin stjärna optimalt och det blir seger direkt. Det även även inte helt omöjligt att man kommer få mottaga en rosa biljett i vinnarcirkeln. Spik.

Motbud
5 Milliondollarrhyme gjorde årsdebut i den senaste starten och man hade bra tryck i benen både från start och till slut i loppet. Man gick i mål som tvåa bakom Ecurie D. Med loppet i kroppen lär prestationen knappast vara sämre ikväll och på förhand är man främst motbudet till spiken.

Nämner även 4 Hachiko De Veluwe och 6 Forfantone Am. Den förstnämnda besitter fin kapacitet och även om man startat sporadiskt på slutet så är detta en segermaskin utöver det vanliga. Man har segrat i elva av sina sexton starter i livet. Ikväll ska man utrustas med en amerikansk vagn vilket är intressant. 6 Forfantone Am var kanske inte lika vass i den senaste starten som i årsdebuten, men till kvällens start blir det barfota runt om vilket är intressant. Ska inte nonchaleras vid större gardering.

Min Vinnare: 2 Missle Hill
Spets efter 500m: 2 Missle Hill
Skrällen: 5 Milliondollarrhyme
Rankingen: A: 2 B 5,4,6,10,1,3 C 7,9,8

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto