DD Tips Jägersro & Solvalla 24/2

Publicerad på 24 Feb 2021 - 10:56

DrTrav

DrTrav

24 Feb 2021 - 10:56

DD Tips Jägersro/Solvalla 24/2.

DD-1 2,6
DD-2 2,3,4,5,9

10 rader x 30kr = 300kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
2 Quantum Roc har förlorat de två senaste loppen från ledningen, och någon kanske anser att denna denna femåring är en ickevinnare. Men faktum är att tränaren Hanna Lähdekorpi meddelar att detta är en stor häst som varit trött i mål i de två senaste starterna och hon säger att det inte handlat om inställningen hos hästen. I den senaste starten blev man bland annat slagen av en häst som spurtade väldigt fort sista biten. Från ett perfekt utgångsläge kommer Quantum Roc få en bra position och därifrån kommer man vara en tidig segerkandidat ikväll. Spelvärd förstahäst i min bok.

5 Dream Kåsgård blir favorit i loppet, men han var inte som bäst senast i årsdebuten. Man fick ledningen efter en bit men fick ge sig redan 350m från mål. Det troliga är att man behövde loppet i kroppen och att vi har en bättre prestation att vänta ikväll. Han är okej från start precis som många andra i loppet så spetsstriden här är väldigt öppen. Skulle man komma till ledningen är såklart mycket vunnet för denna sexåring. Men risken finns att man blir hängandes i spåren och då anser jag detta är en sårbar favorit. Väljer att stå över på Dagens Dubbel.

Skrällen är 6 Mystic Mom, denna femåring besitter hög kapacitet. I den senaste starten passade inte banunderlaget så den prestationen är bara att lägga åt handlingarna. För två starter sedan stod man för en mycket rapp avslutning och hann precis fram till delad seger på mållinjen. Med formen intakt kommer Mystic Mom fälla många över upploppet ikväll. Till endast 8% är man ett givet streck för mig.

Min Vinnare: 2 Quantum Roc
Spets efter 500m:
Skrällen: 6 Mystic Mom
Rankingen: A 2 B 6,5,3,10,12,11,9 C 4,7,8,1

Dagens Dubbel 2 - 3140m auto
2 Jareth Boko kördes offensivt senast och imponerade när han trots ett tufft upplägg kunde gå undan till en säker seger utan att vara tom i mål. Sitter inte det loppet i benen ikväll är han ett givet segerbud även här från perfekt utgångsläge.
9 Estelle Nordique kommer till dagens start med imponerande fyra raka segrar i bagaget. Denna sjuåring trivs över den längre distansen och gynnas av det mindre startfältet. Till dagens start kommer man med formen på topp och även om motståndet är tuffare ikväll ska man tidigt räknas in i segerstriden.

Nämner även 4 Danilo Brick som även han trivs över distansen. Detta är en sexåring som har fått hårdhet på V75 ifrån de fyra senaste starterna. Fromintrycket i den senaste starten var bra och ikväll har man fått ett bra utgångsläge och ska räknas in i segerstriden härifrån.

Skrällen är 5 Axl Brown, han kommer från ett stall med form. Ikväll är det dessutom åter Örjan Kihlström i vagnen och i den senaste starten blev man fast med sparade krafter. Distansen är inga problem och man är kvick från start. Lyckas man hitta rygg på ledaren härifrån är man till 6% mycket intressant med lycka in på upploppet. Skrällen i loppet.

Min Vinnare: 2 Jareth Boko
Spets efter 500m: 4 Danilo Brick / 5 Axl Brown
Skrällen: 5 Axl Brown
Rankingen: A 2,9 B 4,5,3,8,7 C 1,10,6

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto