DD Tips Jägersro & Solvalla 27/1

Publicerad på 27 Jan 2021 - 18:53

DrTrav

DrTrav

27 Jan 2021 - 18:53

DD Tips Jägersro & Solvalla 27/1.

DD-1 9 Zaffiro Jet
DD-2 1,3,10

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här hittar vi kvällens spik på Dagens Dubbel, 9 Zaffiro Jet. Han kommer med formen på topp och en färsk seger med sig i bagaget till dagens start. Detta är en sexåring som har segerdefilerat i hela 18 av sina 39 starter. I det senaste framträdandet fick man en dryg inledning och kunde först trycka sig till ledningen efter 600m. Men trots det kunde man ändå gå undan och sätta nosen först över mållinjen på ett imponerande vis. Zaffiro Jet är stark och rejäl, han tål att göra en del grovjobb själv. Jag förväntar mig ett offensivt upplägg från start och tycker segerchansen är bra. Jag tar ställning och spikar i ett annars streckkrävande lopp.

Motbud
6 Gambit Brodde fick ett tufft utvändigt om ledaren i den senaste starten, kunde ändå streta emot och hålla till en andraplats. Man är okej från start och skulle man kunna köra sig till ledning efter en bit ökar såklart segerchanserna för denna sexåring. Gambit Brodde har vunnit fem gånger på åtta försök från ledningen. Givet streck för den som garderar.

8 Galantis har nu fått tre lopp i kroppen och formen är bra. För två starter sedan stod man för en mycket vass avslutning och gick i mål som tvåa. I den senaste starten blev man en snackhäst på V75 men fick den dagen grusad av en tidig startgalopp. Nu är det autostart och man har anmält amerikansk vagn, vilket är intressant. Kommer man bra till från detta åttonde spår blir man ett hot för övriga under slutrundan.

4 Ofelia O.E är en vass avslutare och skulle det bli tempo på loppet gynnas detta sjuåriga sto. I den senaste starten fick man ett struligt lopp och gick i mål som fyra med obrukade krafter. Ska passas vid gardering.

Min Vinnare: 9 Zaffiro Jet
Spets efter 500m: 1 Coogan
Skrällen: 4 Rafiki Fri
Rankingen: A: 1,4 B 5,3,6,7 C 8,2

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
1 Lord Horse har visat bra form på slutet. Man är kvick iväg från start och från ett bra utgångsläge är man min tidiga ledare av loppet och därifrån är man sen hästen att slå. Från stallet är man optimistiska och tror på en bra prestation. Man har segrat två av de tre gångerna man gått i ledningen tidigare. Förstahäst.

3 Amigo Racer stod för en bra avslutning för två starter sedan, då gick man i mål som två bakom Racing Brodda. I den senaste starten fungerade man inte på Axevallas banunderlag och tränaren som även satt i vagnen den dagen meddelade att man aldrig kunde köra på honom. Ikväll hoppar Erik Adielsson upp vagnen igen precis som för två starter sedan vilket såklart är ett plus. Amigo Racer kommer vara med och göra upp om segern här.

10 L.L.Royal är en kapabel femåring som haft en del otur på slutet. I den senaste starten var man inte som bäst efter man fått ett tufft lopp utvändigt om ledaren. För två starter sedan fick man sista varvet med punktering. Skulle det bli tempo på loppet är detta en spurtstark herre som kommer fälla många över upploppet. Skräll.

Min Vinnare: 1 Lord Horse
Spets efter 500m: 1 Lord Horse
Skrällen: 10 L.L.Royal
Rankingen: A: 1,3 B 10,5,2,7,9 C 11,6,4,8

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto