DD Tips Jägersro & Solvalla 30/9

Publicerad på 29 Sep 2020 - 21:04

DrTrav

DrTrav

29 Sep 2020 - 21:04

Dagens Dubbel-spelet delas på onsdagen mellan Jägersro & Solvalla. Den första avdelningen körs på Jägersro och det andra loppet avgörs på Solvalla. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 30/9
DD1: 7 Bandit Brick
DD2: 2,3,6,9,11,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
7 Bandit Brick har vunnit 34 av av karriärens 48 starter. Han vann i ett litet fält från ledningen på Billund senast. Spår lite långt ut nu så här blir det nog ingen ledning. Kommer Jeppe Juel ner i en vettig position innan han sätter in attacken så tror jag han sänker det här gänget i spurten.

8 Andre Ward har inte riktigt lyckats i de senaste loppen. Han galopperade på väg mot ledningen näst senast och gången efter det så blev han påkörd så det loppet kan vi glömma. Iskallt utgångsläge nu men kan han hålla sig till rätt gångart och om det klaffar med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här gänget.

5 Cobbys Olifant återkom efter en tids frånvaro när han blev tvåa i ett lopp som vanns av Iwan Boko senast. Med ett nyttigt lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad nu. Han kan kliva iväg bra från start och vid en lyckad start så kan det kanske bli spets här. Skulle ledningen nås så stiger hans chanser att vinna loppet.

2 Global Takeover har varit hos veterinären efter senast och blivit behandlad i ryggen. Han kan öppna bra vid laddning och nu ska han eventuellt få tävla med ett helstängt huvudlag vilket kan bättra på startsnabbheten. Hittar Adrian Kolgjini en bra väg med honom så kan han plocka en fin placering här.

4 M.T.Mighty Winner laddades mot spets senast. Han tog sig dock aldrig förbi Adde S.H. och när han misslyckades med att komma till täten så försvarade han sig istället med galopp. Han är kvick iväg och felfri nu så kan han få en fin löpning i den främre träffen och då kan han vara långt framme.

Ranking DD-1: A 7 B 8,5,2,4,1,3 C 6,9,10

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
9 Hill's Angel satt fast med sparade krafter näst senast. Gången efter det var hon usel från ledningen. Från stallet har man inte hittat något som kan förklara den svaga insatsen senast. Hon har bakspår nu och det kan vara positivt om hon kan få bra draghjälp under slutrundan. Intressant med barfota runt om för första gången.

6 Florist har inte riktigt fått till det i de senaste starterna. Hon gjorde det okej som sexa bakom Heloise Am efter galopp senast. Kan hon hålla sig till rätt gångart så kan hon duga en bit mot det här gänget. Första gången med Ulf Ohlsson är spännande.

12 Loaded Maria inledde karriären starkt med fem raka segrar. Hon har efter det inte lyckats ta någon mer seger. Från ett svårt utgångsläge nu behöver hon en del hjälp men blir det överpace på loppet så kan hon komma in i matchen.

2 Stella Nova Race gick godkänt som fyra i ett Breeders' Crown lopp som vanns av Global Brilliance näst senast. Senast så gick det för fort och hon orkade inte med det tuffa tempot. Åke Lindblom med spetsläge här är intressant och skulle hon få styra och ställa som hon vill i täten så kan det räcka till en seger.

3 Aperfecttric fastnade med sparade krafter som femma bakom Ester Wibb senast. Gången innan det avslutade hon positivt och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Balsamine Font. Med rätt resa här så gör hon inte bort sig.

11 Keira De Veluwe tävlade barfota runt om för första gången senast men det slutade med ett galoppmisslyckande. Hon gjorde det bra vid tre raka segrar i somras. För fjärde starten i följd har hon fått ett dåligt startspår. Med lite klaff och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli farlig över upploppet.

Ranking DD-2: A 9,6 B 12,2,3,11,7,8 C 10,5,1,4

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto