DD Tips Jägersro & Solvalla 4/3

Publicerad på 3 Mar 2020 - 20:36

DrTrav

DrTrav

3 Mar 2020 - 20:36

På onsdagen delas Dagens Dubbel spelet mellan Jägersro & Solvalla. Den första avdelningen körs på Jägersro och det andra loppet går på Solvalla och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 4/3
DD1: 1,6,13,15
DD2: 4,6 

8 rader x 30 kr = 240 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
6 Schönbrunn öppnade bra och tog över ledningen efter ett par hundra meter senast men sedan ändrades ledningen ett par gånger till så det blev en invändig löpning och sedan fastnade med en del sparade krafter bakom en trött Digital Data. Kan Joakim Lövgren komma iväg bra från springspåret här så tror jag att det kan bära av till ledningen här och skulle så bli fallet så tror jag han körs i spets den här gången och kan han få trolla bort en del av loppet i ledningen så kan det räcka långt här.

13 Chablis D.K. har gjort det bra med två raka segrar. Senast var det tre varv så att det är ett varv kortare nu är ingen fördel men om han kan få en del draghjälp under slutvarvet och hjälp med tempot så kan han bli farlig den sista biten.

1 French Quick är inte så snabb bakom bilen men han kan nog öppna rätt så vettigt ur volten så här borde han kunna få en fin löpning på innerspår och skulle en lucka uppstå så kan han duga en bit mot det här gänget.

15 Dallas kom aldrig riktigt till senast så han fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Volare Gar. Dåligt läge här men om han kan slinka ner i en vettig position så kan vara intressant om det blir överpace på loppet.

8 Forrest Hornline har ingen vidare rad men ett fint smygläge här och med lite klaff så kan han ställa till med en rejäl överraskning.

12 Maple Hill's Eto'o travade först i andraspår och avgjorde till en knapp seger senast. Löser det sig med positionerna så kan han ha vissa möjligheter här.

Ranking DD-1: A 6,13 B 1,15,8,12,14,7,2,5 C 10,11,3,9

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
9 Vulcano N.P.(struken) har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro och jag räknar med en förbättrad insats här. Han har en bra startrygg här så han borde kunna komma igenom rätt så vettigt och kan Carl Johan Jepson som kör hästen få till en bra styrning här så tror jag han visar sig starkast i det här gänget. Barfota runt om nu är en klar fördel och dessutom ett helstängt huvudlag.

4 Messiah drar en del streck för han är jämn och säker. Han har varit borta länge nu så formen är nog inte den bästa och dessutom vann han inte ett enda lopp i fjol på nio starter så jag ser inte varför han ska vinna i årsdebuten här.

6 Langen's Airborne är startsnabb och Hannu Korpi vill till ledningen fast det kan kosta en del kraft att komma dit men skulle han lyckas så kan han vara långt framme.

5 Kryptonite Zon är kvick iväg vid laddning men jag tror inte han körs i spets om han skulle komma dit men från rygg ledaren eller tredje invändigt kan han vara intressant med en lucka till slut.

10 Frankestein Am kommer ut i första starten sedan oktober så han behöver troligen loppet. Vid överpace på tillställningen så kan han komma in i matchen.

Ranking DD-2: A 4 B 6,5,10,11,1,2 C 8,12,3

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto