DD Tips Jägersro Tisdag 14/7

Publicerad på 14 Jul 2020 - 14:55

DrTrav

DrTrav

14 Jul 2020 - 14:55

Ikväll är det Jägersro som står som värd för Dagens Dubbel-spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Jägersro Tisdag 14/7
DD1: 4,10
DD2: 1,4,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 1609 m Autostart
4 Tycoon Conway Hall gjorde det bra vid två raka segrar innan han fick nöja sig med andraplatsen bakom Tae Kwon Deo senast. Han är startsnabb och gäller som spetsfavorit här. Kommer han till ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

10 Ghazi B.R. debuterade i ny regi för Christoffer Eriksson senast. Han hade då ett uselt utgångsläge och det var ingen vidare fart på loppet så han kunde inte ta så mycket och han kom in som femma bakom Generaal Bianco som var först i mål. Med en vettig rygg att gå i under slutvarvet så har han en vass spurt att använda och då kan han blanda sig i segerstriden här.

9 Generaal Bianco har varit väldigt bra i sina senaste starter. Han tog ner den ledande Velvet Gio från vinnarhålet till seger senast. Han har en vass speed att tillgå och sitter han i en hygglig position inför avgörandet så kan han duga en bit mot det här motståndet också.

5 Osterc var senast ute i försök och final i SprinterMästaren och där slutade det med en fjärdeplats i finalen. Han är snabb iväg men det blir nog ändå svårt att komma till ledningen här men får han ett passande lopp så kan det vara läge för en seger.

6 Jairo gjorde det bra som tvåa bakom Monark Newmen i ett litet fält på Kalmar senast. Han är anmäld barfota runt om nu och med lite klaff så kan han slå till med en fullträff.

3 Partizan Face är ännu efter 8 starter i år utan seger. Han kom aldrig till från ett risigt utgångsläge senast. Hittar Adrian Kolgjini en hyfsad position här så har han gott kunnande och då kan han ställa till med en överraskning.

7 Eldorado B. har inte lyckats fullt ut för sin nuvarande tränare Joakim Lövgren. Han kan öppna fort men läget är tufft och det finns risk att han hamnar illa till här men har han en bra dag så kan han ha vissa möjligheter här även om jag tror det svårt för honom att vinna loppet.

Ranking DD-1: A 4,10 B 9,5,6 C 3,7,2,1

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
9 Eros Zola plockade två raka segrar på Åby i maj innan han var lite sämre i Århus senast där det bara blev en fjärdeplats i ett lopp som vanns av E Type Cash. Får han en vettig rygg att gå i innan han sätter in slutstöten så fäller han många hästar till slut.

4 Hurricane N.L. avslutade starkt till seger näst senast. Gången efter det så satt han fast med rubbet kvar. Här tror jag att Rick Ebbinge har ställt in siktet på ledningen och kan han trycka sig till täten i ett tidigt skede så kan det räcka långt.

1 Bodybuilder höll farten godkänt som fyra i ett uttagningslopp till SprinterMästaren som vanns av Bythebook senast. Han är snabb från början så här borde han kunna få en fin resa i den främre träffen och då kan han vara med och göra upp om segern här.

5 Jambers kommer från en färsk spetsseger. Han gör debut på svensk mark nu. Hittar Peter Ingves som finns i vagnen här en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet.

2 Virtual Trebi visade inget extra i comebacken senast när han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Droit Au Coeur. Det var första starten på flera månader så han kan vara förbättrad nu. Trevligt startspår nu och löser det sig med positionerna så kan han ställa till med en överraskning.

7 Arno dell'Est fick det inte att stämma och galopperade dubbelt i ny regi för Christoffer Eriksson senast. Han visade bra farter mellan galopperna och nu rycker man bakskorna vilket kan ha en god effekt. Felfri nu så kan han bli att räkna med över upploppet.

6 Durello kommer med två raka galoppmisslyckanden i raden. Kan Joakim Lövgren se till att hålla honom i rätt gångart nu så kan han han vissa möjligheter här.

12 Dali Pagadi var duktig vid vinsten för tre starter sedan. Här är han helt bortlottad men vid överpace och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han komma in i matchen fast att det ska räcka till en ny seger det tror jag inte.

Ranking DD-2: A 9,4,1 B 5,2,7,6,12 C 10,3,11

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto