DD Tips Jägersro Tisdag 21/4

Publicerad på 21 Apr 2020 - 14:32

DrTrav

DrTrav

21 Apr 2020 - 14:32

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll på Jägersro och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Jägersro Tisdag 21/4
DD1: 1 Tiger Face
DD2: 1,6,9,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
1 Tiger Face hade samma läge precis som nu näst senast och då galopperade han kort efter start. Senast gick han starkt som tvåa i ett V86 lopp där Pantani drog det längsta strået. Felfri nu så tror jag att Peter Untersteiner försöker hitta ut i andraspår omgående och då tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget.

10 Panamera var klart sämre senast efter att han gjort bra insatser en längre tid. Han är vassare över längre distans men han tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas så skulle min vinnare göra bort sig eller ha en sämre dag så kan det vara han som vinner loppet.

9 Daytona är en dansk derbyfinalist som nu kommer ut i första starten sedan oktober. Får Steen Juul till en bra styrning här så har han gott kunnande och då kan han dyka upp i segerstriden direkt i comebacken.

3 Zelante C.R. gjorde det bra som tvåa bakom Gravity Pace senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre nu och här kanske han kan nå till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så stiger hans chanser här.

8 Liza With A Z. kom med en härlig avslutning till seger senast. Nu startar hon tätt och kan Olof Thorson ge henne ett passande lopp så är hon stark den sista biten och kan ställa till med en överraskning här.

7 Tim Frontline gick bra som tvåa bakom Floydside Am näst senast. Gången efter det slutade det med ett galoppmisslyckande men felfri nu så kan han ha vissa möjligheter här även om det nog blir tufft att räcka hela vägen till seger.

Ranking DD-1: A 1 B 10,9,3,8,7,5 C 12,4,6,11,2

Dagens Dubbel 2 2640 m Autostart
9 French Quick var senast ute i ett Klass I försök på Jägersro där Fredric Palema vann men där blev han hängandes i tredjespår nästan hela loppet så det loppet kan vi glömma. Gången innan de var han duktig vid seger från ledningen. Kan han undvika en lika jobbig löpning som senast så kan han blanda sig i segerstriden här.

6 Jumeirah Boko kommer till den här starten med fyra raka segrar. Han trivs bra i ledningen så här kan det bli spets igen och kommer han till täten smärtfritt och om han skulle få fuska bort en del av loppet så kan han rinna undan till en ny seger men han är oprövad över distansen så får han lite tryck på vägen så kan han bränna som jättefavorit.

11 Enjoy The Game har varit borta länge så formen är oviss. Får han lite draghjälp och om det blir överpace på loppet så är han inte borta.

1 Keegan Trot fick det inte alls att stämma och galopperade dubbelt senast. Trevligt läge här så felfri nu så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

5 Gangnam Style K. vann ett billigt lopp i comebacken senast. Med det loppet innanför västen nu så kan kan han vara vassare till den här starten och kan Marc Elias ge honom ett bra lopp så finns chansen till en fin placering igen.

12 Loveley Lasse har vunnit fyra av åtta starter hittills i karriären men han har svårt att sköta sig för han har galopperat i sex raka lopp så två av vinsterna har varit med galopp. Dåligt spår men två strykningar underlättar och kan han hålla sig till rätt gångart så avancerar nog Joakim Lövgren framåt när tillfälle ges och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Ranking DD-2: A 9,6 B 11,1,5,12,8,2 C 4,3 

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto