DD Tips Jägersro Tisdag 28/7

Publicerad på 27 Jul 2020 - 18:30

DrTrav

DrTrav

27 Jul 2020 - 18:30

På tisdagen är det Jägersro som står som värd för Dagens Dubbel-spelet.

bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
bet365/11/">Fasta odds på alla DD-lopp. KLICKA HÄR!


DD Tips Jägersro Tisdag 28/7
DD-1: 2,10
DD-2: 1,9,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 1609 m Autostart
2 Tae Kwon Deo galopperade bort sig i Elitloppsförsöket direkt. Senast i Kalmar så hade han ett dåligt startspår men via en offensiv styrning så satt han i spets ut på slutrundan och sedan så vann han väldigt lätt från den positionen. Perfekt startspår nu så här tror jag han kan få en fin löpning i den främre träffen och får han ett bra lopp så tror jag han spurtar ner sitt motstånd över upploppet.

10 Ecurie D. är ett obesegrat löfte efter 11 starter. Nu stöter han på sitt tuffaste motstånd hittills från bakspår över kort distans. Klaffar det med löpningsförloppet så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka långt här.

4 Double Exposure vann enkelt från ledningen senast. Hon är ensamt sto i fältet men hon är väldigt kvick iväg. Här tror jag hon kan nå till ledningen igen men hon kan få en del press under vägen och då kan det bli tufft att stå hela vägen hem till en ny seger.

7 Campo Bahia travade i dödens senast och tog ner den ledande Stoletheshow men då kom Forfantone Am med en härlig avslutning så han fick nöja sig med andraplatsen. Spår lite långt ut här men kan Marc Elias slinka ner i en vettig position så kan han bli att räkna med attacken sätts in. Han är anmäld barfota runt om nu och så har han inte tävlat tidigare åtminstone inte på svensk mark vilket kan ha en god effekt.

5 Vitruvio fick ett jobbigt lopp i Oslo Grand Prix näst senast när det blev en utdragen spetsstrid. Senast så vann han i Kymi Grand Prix. Jag tror att Björn Goop laddar rejält den första biten och kan han trycka sig till spets utan att ödsla alltför mycket krafter så stiger hans chanser men skulle det vankas svar så blir det tuffare att vinna loppet.

1 Cokstile gick bra som tvåa i finalen av Elitloppet. Det följde han upp med en ny andraplats i Kymi Grand Prix. Här kan han få smyga med på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

Ranking DD-1: A 2 B 10,4,7,5,1,3,9 C 6,8
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Dagens Dubbel 2 3140 m Voltstart
1 Unoicsdue Gnafa har efter en tredjeplats i debuten för Björn Goop nu tagit två lätta segrar. Han är snabb iväg ur volten och gäller som spetsfavorit här. Skulle sedan Björn Goop få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han bli svår att plocka ner.

9 Vikens High Yield har varit väldigt bra sedan han kom i träning hos Robert Bergh. Han hade fyra raka segrar innan han i två raka finaler i Bronsdivisionen slutat fyra respektive trea. Han var tillbaka som en vinnare senast. Han tål att göra en del grovjobb och kan Robert Bergh få till en bra styrning så kan han vara långt framme.

12 Who's Who fick vandra i dödens på den ledande Heavy Sound i årsdebuten senast men han höll ändå bra som kom in som trea. Lopp i kroppen nu så en vassare insats nu är att vänta. Hittar Örjan Kihlström en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han bli farlig över upploppet.

8 Staro McMillan kommer från en färsk seger på Charlottenlund. Han tog då över ledningen med varvet till mål och sedan så höll han undan för övriga motståndare till seger. Kan Steen Juul hitta en bra väg med honom så kan han utmana om en framskjuten placering här.

11 Onceforall Face stod med många tillägg i Århus senast men han klev runt sitt motstånd till vinst i högervarv. Efter senaste loppet känns han jättefin meddelar Jeppe Juel. Det är hårt motstånd nu och det kan bli tufft att räcka till seger men klaffar det med löpningsförloppet så kan han ha vissa möjligheter.

6 Etenclin var bra i Oslo för tre starter sedan när han blev avslagen av Tessy d'Ete kort före mål och även vid segern i starten efter men senast så var han inte som bäst. Det är annars en bra stayer och har han en bra dag så kan han göra sig gällande här. Han har gått med helstängt huvudlag på sistone fast nu blir det blinkers istället.

Ranking DD-2: A 1 B 9,12,8,11,6,10,4,13 C 5,2,7,3,14 
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto