DD Tips Jägersro Tisdag 5/5

Publicerad på 5 Maj 2020 - 14:59

DrTrav

DrTrav

5 Maj 2020 - 14:59

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll på Jägersro och här nedan så följer mitt tips.

bet365/11/">MISSA INTE att bet365 bet365/11/">nu erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. KLICKA HÄR.

DD Tips Jägersro Tisdag 5/5
DD1: 1,2,4,5,6
DD2: 2 Now Or Never Flair

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
4 Elle Titation gjorde bort sig med en startgalopp i ett V75 lopp på Jägersro näst senast. Det följde hon upp med att plocka ner ledaren från dödens men sedan fick hon ge sig mot en bra avslutande Digital Crunch så det slutade med en andraplats. Kan Johan Untersteiner ge henne ett passande lopp så kan hon bli att räkna med här.

1 Bellissa Gry har inte startat på länge så formen är oviss. Hon är startsnabb så här tror jag det kan bli spets eller vinnarhålet och då kan hon blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här.

2 Esther Cheri drabbades av en halsinfektion och har varit borta sedan början av året. Hon har tränat på bra nu och hon kan kliva iväg bra från början så kommer hon till spets så blir hon inte helt lätt att plocka ner.

6 La Cerise fick vandra i dödens senast och gjorde det bra som tog ner ledaren men hon kunde sedan inte stå emot Allagash Nancy den sista biten så det blev en andraplats. Hittar hon ner i en vettig position innan hon sätter in attacken så kan hon nypa en fin placering igen.

5 Tiffany Stars gjorde det bra när hon vann från spets för tre starter sedan. Hon är anmäld barfota runt om för första gången på länge och hittar Peter Zadel en vettig position här så kan hon vara långt framme.

8 Lisa Lisieux var duktig när hon plockade ner sitt motstånd till seger senast. Iskallt utgångsläge nu som drar ner hennes chanser men med lite klaff så är hon inte borta.

3 Oliveria har ännu ingen seger efter 14 starter. Hon gick rätt bra som tvåa bakom Call Me Brodda senast. Jänkarvagn och barfota runt om från ett trevligt startspår nu så får hon en fin resa så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Ranking DD-1: A 4,1 B 2,6,5,8,3,7,10,12 C 9,11

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
2 Now Or Never Flair har debuten för Joakim Lövgren avklarad. Han tog då en kortare galopp i starten och fick sedan ett lopp längst bak i kön och han avslutade sedan klart bra i skymundan men han slutade precis utanför prisplaceringarna då. Felfri nu så besitter han gott kunnande och kan Joakim Lövgren sitta i en bra position när det ska avgöras så tror jag han blir svår att stå emot när han väljer att sätta in slutstöten.

4 Alonso Caesar har varit borta från tävlingsbanorna sedan december så det kan saknas en del till toppformen. Han är inte så tokig och är han inte alltför ringrostig så kan han utmana om en fin placering direkt i comebacken här.

3 Hurricane River fick vandra utvändigt om Ottens Dibaba och gjorde det rätt bra som trea senast. Här tror jag att det kan bli tidig ledning och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka en bit här.

7 Ingo är härdad mot hårt motstånd. Han har efter finalen av bronsdivisionen i slutet på mars pausat. Han är kvick iväg men det finns risk att det blir svar invändigt och skulle han få göra mycket av grovjobbet på egen hand så kan det bli tufft att nå hela vägen till seger.

1 Typhoeus Face har bara en seger efter 35 starter. Han gick bra som tvåa i ett stayerlopp som Image Rapida vann senast. Här kan han få ett passande lopp på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten men han hade nog velat ha lite längre distans.

5 Quite A Quality avslutade okej som trea bakom Love Håleryd senast. Han har två lopp i kroppen så formen borde vara i antågande och får Conrad Lugauer smyga med i en bra rygg innan han sätter in attacken så kan han bli farlig den sista biten.

Ranking DD-2: A 2 B 4,3,7,1,5,6 C 9,8

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto