DD Tips Jägersro Tisdag 9/6

Publicerad på 9 Jun 2020 - 14:56

DrTrav

DrTrav

9 Jun 2020 - 14:56

Ikväll avgörs Dagens Dubbel spelet på Jägersro. Nedan följer mitt DD-tips.

DD Tips Jägersro Tisdag 9/6
DD1: 5,7
DD2: 1,6,14

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
7 Comte Godiva hade två raka segrar inför den senaste starten. Då hade han inte sin bästa dag över lång distans från ledningen. Medeldistans nu tror jag passar bättre och med en lyckad start från springspåret så borde han kunna komma ner i en vettig position eventuellt i ledningen efter en bit. Så får han ett passande lopp i den främre träffen så kan det räcka långt här.

5 Urgent Face kommer med fin form till den här starten. Han spurtade starkt till andraplatsen bakom Exclusive Matter senast. Svårt spår i volten nu men blir inte det ett problem så har han en härlig speed att tillgå så med lite klaff så kan han slå till med en seger här.

6 Bally T.N. är väldigt galopplysten och han har inte vunnit sedan karriärens första start. Felfri nu så har han gott kunnande och då kan han ha vissa möjligheter här.

12 Ibelieveinamerica kommer från en seger under sadel. Han har en härlig avslutning att tillgå så kan Mathias Alm som kör hästen sitta i en hygglig position inför avgörandet så fäller han många hästar till slut.

4 Clean Cash fick en invändig löpning men hon avslutade sedan klart bra och då räckte det till femteplatsen i ett lopp där La Paradeta drog det längsta strået. Hon dragits med risiga utgångslägen en tid men har nu ett framspår i volten. Felfri här så kan Peter Untersteiner komma till en fin position omgående och då kan hon duga en bit här.

10 Cash Valley gjorde ett bra upplopp och kom i mål som trea bakom Jonah Vredebest som vann från ledningen senast. Får han lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 7,5 B 6,12,4,10,9,3,13,11,1 C 2,8

Dagens Dubbel 2 2140 m Voltstart
6 Irish Steel vann från ledningen näst senast och hon övertygade då. Senast så fick hon göra grovjobbet i dödens och hon gjorde en bra prestation även om det inte räckte hela vägen till seger. Finns risk att hon får göra en del grovjobb på egen hand igen men det ska hon nog klara av.

14 Aura S.L. vann en final i Diamantstoet i februari. Hon försvann med en tidig galopp i Fyraåringseliten för ston senast. Kan hon hålla ordning på benen nu så är hon stark den sista biten och då kan hon vara långt framme här.

1 Darling Godiva har fått ett trevligt utgångsläge här. Det kanske kan bli ledningen och blir det spets så har hon tagit två vinster från den positionen på de tre gångerna hon har travat där. Når hon inte ledningen så borde hon oavsett kunna få en fin resa i den främre träffen så hon ska räknas tidigt.

3 Make More Cider kommer med en trevlig rad som innehåller fyra raka spetssegrar. Det har gått ett tag sedan det senaste framträdandet så det är inte säkert att hon har kunnat bibehålla formen. Hon trivs i ledningen så kommer hon till sin favoritposition så hon vara med och göra upp om segern igen.

13 Princess S.W. kom helt snett på det i finalen av Diamantstoet på Solvalla i slutet av mars. Hon har inte startat sedan dess men Peter Untersteiner brukar ha hästarna i god författning när de återkommer och med lite klaff här så kan hon bli att räkna med direkt i comebacken.

8 Procalate är jämn och säker och hon har samlat ihop till en seger. Kan Christoffer Eriksson servera henne en passande löpning så kan hon ha vissa möjligheter här.

12 I'm A Believer har ett lopp i kroppen och kan vara förbättrad till den här starten. Hon har en härlig spurt att tillgå så kan hon sitta i en vettig position inför avgörandet så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Ranking DD-2: A 6,14,1 B 3,13,8,12,10,11 C 4,7,9,15,2,5 

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto