DD Tips Jarlsberg 11/7

Publicerad på 11 Jul 2021 - 11:22

DrTrav

DrTrav

11 Jul 2021 - 11:22

Dagen Dubbel Tips Jarlsberg 11/7

DD-1 9 Iggy B.R
DD-2 1.7.8

3 rader x 60 kr = 180kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2100m Auto
4 Red Bar vann på ett nytt banrekord senast över kort distans och till den här starten väljer man att tävla med barfotabalans samt bike. Han är ruskigt snabb från start och att han kommer sitta i ledningen är ingen vågad gissning och det är klart att det är en vettig chans att kunna vinna med tanke på insatsen senast. Han har dock varit väldigt ojämn i sina prestationer och det är inte alltid han är på rätt humör för att tävla och medeldistans är ett minus, även om han har gått bra även över den distansen förr.

9 Iggy B.R vann det norska derbyt under fjolåret och han räds inte att göra jobbet på egen hand. Nu har han inte startat på tio månader men när Gundersen väljer att göra sin årsdebut i ett så pass bra lopp så får vi anta att han är väl förberedd. Det här är bästa hästen och jag blir inte förvånad om han visar sig starkast till slut, trots avsaknad av lopp. DD-spik.

5 Synergy är en stor talang som numera är i regi Frode Hamre. Han har tävlat i tuffa sällskap och gjort det bra men det känns som att det finns en extra växel i hästen och när det stämmer fullt ut så kommer segrarna att komma.

1 Stonefire U.S vann Europakampen senast efter att ha fått fritt över upploppet och slog bland annat Synergy då. Det ser ut att kunna bli en liknande resa även nu och om luckan kommer över upploppet blir han farlig återigen.

2 Oracle Tile har fått ett par lopp i kroppen och börjar närma sig formen. Han höll klart bra som tvåa senast efter att ha fått trava utvändigt formstarka Dream Builder.

3 Marvellous Tooma har hög kapacitet men söker efter formen för dagen. Han kan bli något bortglömd på spelet nu men om han presterar på topp så matchar han dessa hästar.

Min Vinnare: 9 Iggy B.R
Spets efter 500m: 4 Red Bar
Skrällen: 3 Marvellous Tooma
Rankingen A: 9.4.5 B:1.2.3 C: 7.8.6

Dagens Dubbel 2 2100m Auto
Vi avslutar omgången med dagens höjdpunkt när Ulf Thoresen International går av stapeln. Det mest troliga är väl att vinnaren är någon av de två elitloppsdeltagare i fältet vinner när det möter mer överkomlig motstånd nu.

8 Moni Viking var mångas favorit till att vinna Elitloppet men det är ingen sprinter i grund och botten och även om han slutade femma till slut så var det för tufft för att hänga med över kort distans för denna urstarka travare. Han har fått ett besvärligt utgångsläge men han tål att göra grovjobbet under vägen och jag blir inte ett dugg förvånad om han vinner den tunga vägen och han är min tipsetta.

7 Gareth Boko har genomgått en sanslös förvandling sin nya regi och bländade oss med några insatser som resulterade i en plats i Elitloppet. Han slutade dessutom trea i finalen efter en skicklig insats av Mats E Djuse. Han gjorde det även klart bra som fyra i Norrbottens stora pris och utöver Moni Viking så är det hästar som han normalt sett besegrar som han ställs emot nu.

1 Extreme kan jag dock inte lämna utanför min kupong. Jag har skrivit i tipsen tidigare att jag tror det här är en kommande elitloppshäst och när han startade i Paralympiatravet trodde jag att han hade rätt bra segerchanser. Han gjorde en bra insats men jag tyckte att Steen Juul var väl försiktig i sin styrning den gången och det var alldeles för svårt att ta något på hästarna där framme i en snabb avslutning. Han har tävlat på hemma i Danmark därefter och även om han inte har ställt mot hästar av samma kaliber så tycker jag att han har gått framåt ytterligare sett till intrycket. Det ska bli spännande att se hur långt han kan räcka från ledningen nu.

För den som vill betala för ytterligare hästar räknas främst 3 Ble Du Gers samt 6 Hickothepoo.

Min Vinnare: 8 Moni Viking
Spets efter 500m: 1 Extreme
Skrällen: 6 Hickothepoo
Rankingen A: 8.7.1 B:3,610.2.4.9.5

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto