DD Tips Jarlsberg Söndag 5/7

Publicerad på 4 Jul 2020 - 17:10

DrTrav

DrTrav

4 Jul 2020 - 17:10

Det är Jarlsberg som står värd för Dagens Dubbel spelet under söndagen. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Jarlsberg Söndag 5/7
DD-1: 2,5,10
DD-2: 1,7

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2100 m Autostart
10 Orlando Classic har 12 segrar på 19 starter och han har aldrig varit sämre än trea. Han gjorde comeback efter några månaders frånvaro senast och han avslutade då bra till tredjeplatsen bakom Strong Pepper som vann det loppet. Med lopp i kroppen nu så tror jag en vassare insats här är att vänta. Får han bra draghjälp innan han spelar ut speeden så tror jag han blir svårstoppad.

5 Axe Brogård har tagit många segrar i år. Han är snabb ut och han trivs i ledningen så kommer han till täten så kan han leda loppet länge om han skulle få fuska bort en del av loppet där framme i ledningen.

2 Smiley har gjort två starter efter flera års frånvaro så han kan vara klart förbättrad med ett par genomkörare i kroppen. Han hade ett risigt utgångsläge men han avslutade positivt i skymundan senast men det gick inte att ta så mycket. Betydligt bättre läge nu och det är Eirik Høitomts bästa chans. Får han ett bra lopp så kan det vara läge för en fullträff.

6 Gretzky Boko var inte bra senast. Han är inte så snabb ut så det kan bli positionsbekymmer här men med lite klaff så kan han nypa en fin placering.

1 Hands Down hamnade illa till men avslutningen var mycket bra och då räckte det till fjärdeplatsen bakom Sam The Man senast. Innerspåret är inte optimalt och det finns risk att han blir över. Med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

11 Riva Renn har visat god form på slutet. Iskallt utgångsläge nu och det behövs en del klaff för att han ska komma in i matchen.

12 Delali kommer från en seger men hon är bortlottad här men får hon hjälp med tempot så kan hon ställa till med en rejäl överraskning.

Ranking DD-1: A 10 B 5,2,6,1,11,12 C 9,8,3,4,7

Dagens Dubbel 2 2100 m Autostart
7 Zarenne Fas kommer från en färsk seger. Han plockade då ner Lewis Ale till seger från dödens. Det är tuffare motstånd nu men sitter han i ett vettigt slagläge inför avgörandet så har han en härlig speed att använda och då tror jag han blåser ner det här motståndet till en ny seger.

1 Madelen L.T.C. gjorde bort sig med galopp i Oslo Grand Prix näst senast. I den efterföljande starten så vann hon lätt från ledningen. Hon är väldigt startsnabb och gäller som spetsfavorit här. Skulle hon få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan det räcka till en ny vinst.

2 Ble Du Gers vann Oslo Grand Prix i den näst senaste starten. Det blev ett överpaceat lopp som han drog nytta av. Han är stark och han tål att göra en hel del grovjobb under slutrundan och han kan duga en bit mot det här gänget.

5 Tsunami Diamant hade två raka segrar innan han spurtade in till andraplatsen bakom Ble Du Gers i Oslo Grand Prix senast. Hittar Robin Bakker en bra väg med honom så kan han bli att räkna med över upploppet.

10 Looking Suberb har inte riktigt fått ut vad han kan den sista tiden. Vid överpace på loppet så kan han avsluta loppet fort men att det ska räcka hela vägen till en seger det blir nog tufft.

Ranking DD-2: A 7 B 1,2,5,10,3,4 C 9,6,8

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto