DD Tips Kalmar 15/3

Publicerad på 15 Mar 2021 - 09:36

DrTrav

DrTrav

15 Mar 2021 - 09:36

DD-tips Kalmar Måndag 15/3.

DD-1 4 Brediabliks Kahlua
DD-2 1,4,5

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
4 Brediabliks Kahlua är ett fyraårigt sto som är under fin utveckling och har aldrig slutat sämre än tvåa på sina sex starter. Hon tränas av skickliga Conrad Lugauer. I den senaste starten gjorde man det bra som tvåa efter att kört sig till ledningen efter en bit och gången innan satt man i rygg på ledaren och spurtade sen via Open Stretch. Kommer man bara iväg okej från det snäva startspåret ikväll är man ett givet segerbud här. Förstahäst för mig och spik på Dagens Dubbel. 

8 Unaserveza Broiline har haft otur i spårlottningen och lyckats få bakspår på startvolten men detta är en femåring som visat hög kapacitet och vunnit i fyra av sina tretton starter. Ikväll är det årsdebut men skulle det lösa sig bra från spåret ska man inte nonchaleras. Med favoriten på förhand Solkattens Ferrari struken har loppet öppnats upp sig och han är en tänkbar vinnare. 

11 Conrads Massiv är en stark och rejäl femåring som även han gör första starten för året. Kapacitetsmässigt står han sig bra i kvällens lopp och har man inte fuskat med vinterträningen så ska han ha goda chanser till en framskjuten placering direkt ikväll..

Min Vinnare: 4 Brediabliks Kahlua
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 Conrads Massiv
Ranking: A 4 B 8,11,3,2,14,6,13 C 7,10,9,1,5

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
1 Zlatan Knick håller bra form och hade två raka segrar inför den senaste starten när man fick ett snällt invändigt lopp. Han är kvick iväg från start och är den troliga ledaren initialt av loppet, men frågan är hur man väljer att göra nu när det är medeldistans kontra kort distans som är den optimala distansen. Släpper man till favoriten i ett andraskede? Oavsett kommer man få ett bra lopp ikväll och med lucka över upploppet kommer man spurta vasst.

5 Cash Valley har verkligen imponerat på slutat och kommer till kvällens satrt med formen på topp och fyra raka segrar i bagaget. I den senaste starten vann man enkelt från ledningen. Man har återigen fått ett fint utgångsläge men dock väntas det svår i spetskörningen från invändiga 1 Zlatan Knick. Men det finns med i beräkningarna att man i ett andra skede kan köra sig till front positionen här. Oavsett om man skulle lyckas ta sig förbi eller inte så är man med och gör upp om segern här. Streckas.

På Dagens Dubbel streckar jag även skrällen 4 Go West Young tidig. Detta är en femåring som under fjolåret testade vingarna mot kulltoppen som Hail Mary, Brother Bill och Global Adventure. Ikväll är det årsdebut men från stallet är man optimistiska och kapaciteten finns för att vara med och utmana här. Den givna skrällen i loppet. 

Min Vinnare: 1 Zlatan Knick
Spets efter 500m: 1 Zlatan Knick / 5 Cash Valley
Skrällen: 4 Go West Young
Ranking: A 1,5 B 4,6,11,10,2,3,7 C 12,9,8

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto