DD tips Kalmar 20/11

Publicerad på 20 Nov 2020 - 14:49

DrTrav

DrTrav

20 Nov 2020 - 14:49

DD-tips Kalmar Fredag 20/11

DD-1 4 Västerbo Lexington
DD-2 6,8,11

3rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Min spik på Degans Dubbel kommer i denna avdelningen, 4 Västerbo Lexington. Denna fyraåriga hingst är inte helt stabil vilket han visade senast på Kalmar när man ägnade sig åt en kortare startgalopp som storfavorit. Men kapacitet finns det gott om, 7 Västerbo Lexington vann ett av försöken till Svenskt Travderby, han slog då storfavoriten Don Fanucci Zet och det säger en del om hans kunnande. Dagens förutsättningar anser jag är lämpligare, med spetsläge direkt ifrån start. Nu när man nu inte ens verkar bli favorit kommer jag ge Västerbo Lexington en ny chans och spika. Sköter han sig bara från start så ska detta vara en bra segerchans.

Motbud
9 Oscar L.A. tog för två starter sedan hem Grosser Preis von Deutschland. Han har även testat på V75 konkurrens här i Sverige och gjort det bra. Utgångsläget idag är inte optimalt, men skulle det lösa sig bra kommer man vara med och göra upp om segern här.

6 Kick The Dust Ås var inte som bäst i sin senaste start, men han har tidigare visat att kunnande finns. Skulle Johan Untersteiner som både tränar och kör ikväll hittat något fel på Kick The Dust Ås ifrån senaste starten och nu åtgärdat det till ikväll blir man att räkna med.

Min Vinnare: 4 Västerbo Lexington
Spets efter 500m: 4 Västerbo Lexington
Skrällen: 9 Oscar L.A.
Ranking: A 4 B 9,6,3,5,10,7,2 C 8,12,1,11

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
6 Kurri Jari Boko har jag trott på i båda sina två senaste starter. För två starter sedan på V75 blev det startgalopp för att sen ta revansch på V86 i sin senaste start när jag spikade. Utgångsläget är okej idag och jag tror vi kommer få se en bra insats idag igen. Med formen på topp så är Make It Happen avkomman min första häst i loppet.

8 Ready Tonight besitter ruggig kapacitet men har ett knepigt utgångsläge. Men i senaste starten hade man samma utgångsläge och laddade iväg från start och tog då trots spår åtta hand om ledningen. Jag tror man återigen kommer ladda iväg från start och skulle det bära hela vägen till ledningen så ökar såklart segerförhoppningarna. Men jag tror Ready Tonight är kapabel till att vinna från dödens också.

11 Samson vill jag varna för. Skulle det blir en snabb öppning på loppet kommer det gynna denna treåring. Han kommer med två rakar segrar i bagaget till dagens start. Robert Bergh som tränar har stallet i toppform och skulle övriga konkurrenter öppna upp loppet samtidigt som Samson får en vettig resa kommer man fälla många tillslut. Skräll.

Min Vinnare: 6 Kurri Jari Boko
Spets efter 500m: 2 Despot Power
Skrällen: 11 Samson
Ranking: A 8,6,11 B 2,4,12,3 C 1,9,7,10,5


Lycka till med spelet

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto