DD Tips Kalmar 21/5

Publicerad på 21 Maj 2021 - 14:13

DrTrav

DrTrav

21 Maj 2021 - 14:13

DD-tips Kalmar Fredag 21/5

DD-1 3,5,12
DD-2 5,6

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
5 Breidabliks Kahlua är ett fyraårigt sto som gjort sju starter i livet och har aldrig slutat sämre än tvåa i mål. Idag har man ett lurigt läge med spår fem i volten men Breidabliks Kahlua är allround och går från samtliga positioner. Normalt står man bra i klassen och dessutom blir det barfota runt om ikväll, vilket är spännande. Faller den förändringen väl ut är hon ett givet segerbud i loppet.

3 Best In Show As gjorde årsdebut i den senaste starten och gjorde det bra. Detta är en fyraåring som är bättre än vad resultaten antyder och nu med lopp i kroppen bör formen även vara framflyttad en hel del. Från ett bra utgångsläge ikväll kommer man kunna få ett bra lopp och skulle men till och med hitta till ledningen hoppas jag man kör där, för den kapaciteten besitter Best In Show As. Givet streck på systemet till 7%.

Framhåller även skrällen 12 Julia Pellini, även om det låter bra på de två ovan nämnda så måste jag även betala för denna tjejen. Hon är härdad i betydligt tuffare sammanhang än vad hon ställs inför ikväll. Skulle det bra klaffa minsta lilla med positionerna längs vägen här så besitter Julia Pellini en avslutning som mycket väl kunna fälla samtliga. Till endast 6% känns hon som en given skräll att betala för.

Min Vinnare: 5 Breidabliks Kahlua
Spets efter 500m: 3 Best In Show As
Skrällen: 3 Best In Show As / 12 Julia Pellini
Ranking: A 5,3,12 B 7,6,4,1 C 11,2,10,9,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
6 Becker är en kapabel häst som tyvärr blandar topp prestationer med en hel del galopper. Vilket gör att detta är individ som det är svårt att räkna på emellanåt. Han är stark och rejäl, tål även att göra en hel del grovjobb själv under loppen. Men han har även visat prov på att man kan avsluta rappt, vilket vi fick se i den senaste starten när han avgjorde via Open Stretch till seger. På pappret har Becker en passande uppgift framför sig. Men det gäller att hålla sig till trav hela vägen.

Väljer att dubbla systemet med skrällen 5 Das Auto som i den senaste starten gjorde det klart bra efter lite strul längs vägen. Då var det comeback efter ett uppehåll. Nu med lopp i kroppen bör även formkurvan vara framflyttad en hel del. Han är kvick iväg från start och tar troligen ledningen, sen lär man släppa till Becker om han travar. Med lucka på upploppet blir man sen farlig. Streckad till endast 8%.

Letar man ytterligare stress på systemet är 7 Newlight Coger tidig. Detta är en tuffing som alltid går hela vägen in i mål. Spåret är kanske något långt ut bakom bilen men med lite klaff längs vägen plockar han ner många över upploppet.

Nämner även 11 Cojito som gör årsdebuten. Under andra halvan av fjolåret stod man för en fin utveckling, då visade man att han duger gott i klassen. Ikväll har man ett tufft utgångsläge men han besitter en tung avslutning om det skulle bli tempo på loppet.

Min Vinnare: 6 Becker
Spets efter 500m: 6 Becker
Skrällen: 5 Das Auto
Ranking: A 6 B 5,7,11,12,9,3,2 C 1,10,8,4

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto