DD Tips Kalmar 27/6

Publicerad på 27 Jun 2021 - 12:53

DrTrav

DrTrav

27 Jun 2021 - 12:53

Dagens Dubbel Kalmar 27/6

DD-1 1,4,5,6,7
DD-2 1 Cokstile

5 rader x 50 kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
1 Boston Wise L. kommer med toppform till dagens start. För två starter sedan var man ute i Harper Hanovers lopp och fick aldrig chansen och hade krafter obrukade efter loppet. I den senaste starten imponerade man stort vid sin seger. Han kan öppna kvickt men det finns med på kartan att någon utvändig är Snabbare och då handlar det om för kusken Per Lennartsson att leta sig ut i ett andraspår. Men löser det sig bara för Boston Wise L är han ett givet segerbud i loppet.

6 Easy Cash hade två raka segrar inför den senaste starten, men senast fick man nöja sig med en tredjeplats trots en bra prestation. Att formen är på topp för denna femåring råder det ingen tvekan om. Han kan öppna bra och står perfekt inne i loppet. Tidigt streck på systemet.

5 Rackham har nu även han hittat formtoppen efter att sökt den under en tid. I den senaste starten imponerade han vid segern via 08,9 sista 800. Han kan både öppna bra och tål att göra en del jobb själv under loppet.

7 Laradja Vrijthout har tagit fyra segrar på sina sju starter för tränaren Conrad Lugauer. Samtliga segrar är tagna från ledningen. Han är kvick iväg från start men kanske är spåret något långt ut. Men trots detta är han en faktor i spetsstriden och skulle han komma dit är man hästen att slå. Endast 9%.

Min Vinnare: 1 Boston Wise L.
Spets efter 500m: Många om budet
Skrällen: 7 Laradja Vrijthout
Ranking: A 1,6 B 5,7,4,10,11,9 C 12,3,8,2

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
Omgångens spik på Dagens Dubbel hittar vi i den avslutande avdelningen. Det är Kalmarsundspokalen 2021 som ska avgöras, och jag är inne på att 1 Cokstile som slutade sjua i Elitloppet ska ha bra chans att leda detta lopp från start till mål. Formkurvan pekar uppåt för denna åttaåring och med Jorma Kontio i vagnen känns det som positionen i ledningen kommer vara upptagen för övriga. Väl i den positionen kommer man bli svårslagen och med kanske främsta motbudet 4 Lucifer Lane struken på förhand känns detta som en bra spik att luta sig emot.

Motbud
11 Brother Bill har precis som Cokstile mött tuffare motstånd på slutet och även om utgångsläget sätter ner chanserna något ska han inte nonchaleras. Brother Bill gynnas om det blir tempot på loppet och han besitter en vass avslutning. Kommer fälla många över upploppet idag och vid gardering är han ett givet streck.

Nämner även 6 Harran Boko som även han gynnas av strykningen på Lucifer Lane. Idag är det första starten för tränaren Per Nordström, vilket är intressant. Besitter bra kapacitet och har tidigare visat att han duger bra för klassen. Streckas vid gardering.

Min Vinnare: 1 Cokstile
Spets efter 500m: 1 Cokstile
Skrällen: 11 Brother Bill
Ranking: A 1 B 11,6,5,8,9,3 C 7,2,10,12

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto