DD Tips Kalmar 5/2

Publicerad på 5 Feb 2021 - 13:10

DrTrav

DrTrav

5 Feb 2021 - 13:10

DD-tips Kalmar Fredag 5/2.

DD-1 1,5,11
DD-2 3,5,12

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
1 Herakles är kvick iväg från start och har ikväll lottats till perfekta förutsättningar. Detta är en sjuåring som är van att möta tufft motstånd. Enda frågetecknet inför kvällens start är formen? I den senaste starten var man inte som bäst. Men skulle man hitta till ledningen här ikväll kommer man förhoppningsvis bita ifrån sig bra och han blir min förstahäst i loppet.

5 Rocky Bear var inte heller som bäst senast, men den prestationen är bara att lägga åt sidan då han inte fungerade på ett krävande underlag den kvällen. Detta är en häst som duger bra för klassen och är enligt tränaren bättre i form än vad resultatraden antyder. Han är stark och rejäl och tål att göra en del på egen hand i loppen. MEd passande förutsättningar är Rocky Bear segeraktuell ikväll.

11 Felix Am kommer från en start i monté, då gjorde man det bra och blev tvåa i mål. Dessförinnan var man ute på V75 i två raka starter. Har ikväll ett tufft utgångsläge men skulle tempot bli lite för högt där framme kommer Felix Am dra fördel av det och kunna runda många tillslut. Skräll.

Min Vinnare: 1 Herakles
Spets efter 500m: 1 Herakles
Skrällen: 11 Felix Am
Ranking: A 1,5 B 11,4,10,6,8,7,3 C 2,9

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
12 Hurricane River är ikväll ett tufft utgångsläge men detta är en sexåring som besitter ett rejält slutvarv. Skulle man inte få för mycket strul längs vägen kommer man kunna tugga på ute i spåren och skulle inte alls bli förvånad om hans inställning för att han har samtliga konkurrenter efter sig när mållinjen passeras. Han kommer till dagens start med fin form och även om det kommer krävas en rejäl prestation och en gnutt tur längs vägen ikväll väger det ändå över och Hurricane River blir min förstahäst.

2 Sato också en sexåring med hög kapacitet, men han lever inte alltid upp till sin fulla förmåga i loppen. Han är svår att räkna på, men ikväll har man ett fint utgångsläge och måste därför räknas tidigt. I den senaste starten var det banunderlaget som ställde till det endel. Sato är bättre än vad resultatraden antyder och han är allround och inte beroende av något speciellt löpning förlopp. Vaknar Sato på rätt sida idag så är han segeraktuell. Väljer ändå att avstå på Dagens Dubbel för att försöka höja oddsvärdet på kupongen. 

Nämner även 5 Moon's Oki Doki som är stark och rejäl, han stod för en bra prestation i den senaste starten när man fick trava utvändigt om ledaren sista varvet och höll godkänt hela vägen in till mål. Inställning och styrka finns hos Moon's Oki Doki och ska inte nonchaleras i detta sammanhang. 

Plockar även med 3 Mega Star som en kantboll, även om det kan behövas lopp i kroppen är detta en nioåring som besitter högt kunnande när allt stämmer. 

Min Vinnare: 12 Hurricane River
Spets efter 500m: 2 Sato
Skrällen: 5 Moon's Oki Doki
Ranking: A 12,2 B 5,3,10,9,1,5 C 7,8,6,11

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto