DD Tips Kalmar Fredag 13/3

Publicerad på 13 Mar 2020 - 13:58

DrTrav

DrTrav

13 Mar 2020 - 13:58

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll i Kalmar och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Kalmar Fredag 13/3
DD1: 2,5
DD2: 2,13,14

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
5 Sharp Dream har visat fin form på sistone. Hon tog över ledningen efter ett halvvarv och sedan släppte hon när Franklin Face ställde frågan och hon fick sedan luckan in på upploppet och avslutade klart bra men hon fick inte tag i Cheri De Vie som vann det loppet så hon fick nöja sig med andraplatsen. Med en fin löpning i den främre träffen så kan hon vara med och utmana om segern här.

2 Elof Palema kördes till ledningen i ett tidigt skede och sedan så höll han undan till seger från den positionen senast. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att han kan nå spets igen och slipper han att utstå alltför hård press under vägen så kan han leda loppet länge.

11 Copaca Banana har gjort bort sig med galopp i de två senaste starterna. Han besitter gott kunnande och kan han hålla ordning på benen här så har han en vass avslutning och kan då duga en bit mot det här gänget.

7 Niras Bumblebee gav sig tidigt från dödens senast. Spår lite långt ut men en invändig strykning underlättar och kan han hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han ha vissa möjligheter här.

10 Ma Running gick segerlös genom hela fjolåret men visade gryende form när hon blev tvåa bakom Elof Palema senast. Med lite klaff här så kan hon ställa till med en rejäl överraskning.

Ranking DD-1: A 5,2 B 11,7,10 C 8,1,4,3,9

Dagens Dubbel 2 2140 m Voltstart
2 Make More Cider har vunnit tre av de fyra senaste starterna. Senast så öppnade hon bra bakom bilen men tvingades släppa ifrån sig ledningen men hon klev då ut i andraspår och plockade ner ledaren in på upploppet och stod även emot övriga ekipage till seger. Voltstart nu men jag tror hon kan komma till ledningen smärtfritt här och skulle hon få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan det räcka till en ny seger.

14 Mulligan står för klassen i det här gänget. Hon tog över ledningen med varvet kvar till mål och från den positionen så lyckades hon hålla undan till en knapp seger senast. Hon är van vid klart tuffare motstånd än detta men hon ska ändå hämta in 40 meters tillägg och det är inte det lättaste men hon är stark den sista biten och kan bli svår att stå emot.

13 Beluga West galopperade i ett tidigt skede senast men avslutade sedan bra i skymundan fast hon slutade ändå oplacerad i ett lopp som vanns av Veiled. Kan hon hålla sig till rätt gångart så kan hon bli farlig med en liknande spurt som senast.

10 Catwalk Ima var tvåa och trea i två starter på V75 i februari. Senast så slutade det med en tidig galopp men felfri nu så kan utmana om en framskjuten placering här.

12 Volita Go har inte vunnit på ett tag men kan hon få gå med i en bra rygg så har hon en vass spurt att ta till men jag tror det kan bli tufft att nå fram till seger här.

Ranking: A 2,14,13 B 10,12,5,7 C 8,15,11,6,4,3,1,9

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto