DD Tips Kalmar Fredag 2/10

Publicerad på 2 Okt 2020 - 15:00

DrTrav

DrTrav

2 Okt 2020 - 15:00

Ikväll är det Kalmar som gäller för Dagens Dubbel-spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Kalmar Fredag 2/10
DD1: 4,9
DD2: 10,13,15

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
4 Activated avslutade positivt som trea bakom Lipstick Tooma näst senast. Hon slog på en galopp när hon var på väg mot ledningen gången efter det. Kan hon hålla sig till rätt gångart nu så tror jag hon kan köra sig till spets här. Kommer hon till täten så kan hon bli svår att fånga in. Skulle det vara upptaget i ledningen så duger hon även från andra positioner om det skulle behövas.

9 Milady Grace har gjort det bra sedan Daniel Redén tog över träningen för fyra starter sedan. Hon var duktig när hon gick i dödens i finalen av Derbystoet senast men hon fick aldrig tag i Diana Zet som höll undan till seger från ledningen så det slutade med en andraplats. Kan hon få lite draghjälp under slutrundan så biter hennes avslutning bra till slut.

3 Argbiggan gjorde det bra när hon spurtade in till seger i finalen av Diamantstoet på Åby för tre starter sedan. Hon kom med en okej avslutning som fyra i ett lopp som vanns av Vichy Grif senast. Hon kan öppna bra och det är inte otänkbart att Rickard Svanstedt provar i ledningen om den positionen skulle nås och då kan det räcka en bit här.

5 Sashay My Way satt i fjärde invändigt innan hon fick fritt spelutrymme på upploppet senast. Hon avslutade då klart bra men det räckte bara till en fjärdeplats bakom Hevin Boko som vann det loppet från ledningen. Hon är vass om hon får ligga på rulle och spara speeden in i det längsta och då kan hon ha vissa möjligheter att vinna loppet.

6 Another Creation har vunnit tre av sju starter i år. Nu kommer hon ut i Sverigedebut i ny regi för Trond Andersen. Hittar Kristian Malmin en bra väg med henne så gör hon inte bort sig.

Ranking DD-1: A 4,9 B 3,5,6,7,2 C 1,10,8

Dagens Dubbel 2 3140 m Voltstart
10 Sevilla har gjort det bra en längre tid. Han blev femma i ett försök i Silverdivisionen som Harran Boko vann senast. Han är van vid att möta mycket bättre motstånd än detta. Den långa distansen passar fint och klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in så han ska räknas tidigt här.

15 Usain Henna har gjort det bra för sin nuvarande tränare Sigvard Hyllsjö. Han har ännu inte varit sämre än tvåa efter fem starter. Han fick ge sig mot Eldorado B. över aktuell distans näst senast. Han har många hästar att runda nu men distansen är lång så mycket kan hända på vägen och sitter han i en bra position inför avgörandet så kan han vara långt framme igen.

13 Global Unspoked satt för långt bra i kön men avslutningen var av bästa märke och då räckte det till fjärdeplatsen i ett lopp där Global Viscount drog det längsta strået senast. Med lite klaff så kan han slå till med en seger här.

14 Eldorado B. avslutade strålande och fångade in Usain Henna till seger näst senast. Med lite draghjälp under slutrundan så har han en vass spurt att tillgå och då kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

2 Image Rapida återkommer efter en tids frånvaro så formen nu är lite svårbedömd. Han har visat att han duger i rätt tuffa sammanhang tidigare så får han ett passande lopp så kan han utmana om en framskjuten placering.

3 Sanda Love är stark och rejäl så den långa distansen passar bra. Kan Christoffer Eriksson hitta en bra väg med honom så kan han ha vissa möjligheter här.

Ranking DD-2: A 10,15,13 B 14,2,3,1,4,9 C 7,11,12,5,6,8

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto