DrTrav

DD Tips Kalmar Söndag 2/2

1 Februari 2020 - 16:06

Dagens Dubbel avgörs på Kalmar den här söndagen. Värt att tänka på är att upploppet mäter hela 207 meter på Kalmars travbana vilket innebär att man har ett av landets längsta upplopp där många hästar får chansen. Här nedan följer mitt tips.

DD Tips Kalmar Söndag 2/2
DD-1 9 Admirer
DD-2 2,3,6,10,12

5 rader x 40 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet, LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 2640m Voltstart
9 Admirer har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Näst senast så vann han mycket enkelt från ledningen och gången efter det så satt han en bit ner i kön innan han gick på med knappa varvet kvar och höll sedan okej till femteplatsen i ett lopp som vanns av M.T.Nordic Spirit. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand under slutrundan om det skulle behövas men jag tror att Marc Elias är offensiv och söker en position i den främre träffen eventuellt i ledningen efter ett halvarv och skulle så bli fallet att han kommer till spets smärtfritt så tror jag han blir svårfångad från den positionen. Han är dock inte beroende av att trava i ledningen för att vinna det här loppet men de 20 meterna han startar före värsta motståndaren tror jag kan spela en viktig roll här och att han heller inte har någon häst utanför sig i starten är positivt så jag inleder med en DD-spik

Motbudet är nummer 11 Sevilla som har formen på topp. Han höll bra till fjärdeplatsen i en tuff final i Silverdivisionen som vanns av Esprit Sisu näst senast och han avslutade positivt fram till en lätt seger gången efter det. Han trivs bra över den långa distansen och han är obesegrad på Kalmar efter två tidigare starter på den banan. Han har känts riktigt bra i träningen efter segern senast meddelar man från stallet. Han är stark men han ska hämta in 20 meter på min ide här och det kan bli tufft att plocka in.

Ranking DD-1: A 9,11 B 8,10,2,15,1 C 12,14,7,4,6,13,5,3

Dagens Dubbel 2 1640m Autostart
3 The Real Face har inte startat sedan augusti ifjol så formen nu är svårbedömd och han kan behöva loppet. Efter segern i ett V75 lopp i den senaste starten så drog han på sig en skada och han har varit borta länge på grund av det. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att han kan köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag han körs i den positionen så länge lampan lyser och då kan han rinna undan till seger i comebacken här. Värt att tänka på är dock att han aldrig har vunnit på sex gånger när han har kommit tillbaka efter frånvaro.

2 Vertigo N.P. visade inget extra i ett montélopp senast. Gången innan det så travade han i dödens men var slagen tidigt då. Han är ingen blixt iväg men här sitter han i andraspår omgående och kan William Ekberg som kör hästen få till en bra styrning här så kan han utmana om en framskjuten placering. Jänkarvagn den här gången meddelar man från stall Magnus Dahlén.

12 Ivana Boko fick ett tufft lopp senast men höll ändå bra till femteplatsen bakom vinnande Sunday Sonata. Nu möter hon enklare motstånd än tidigare fast hon har fått ett uselt läge dock men om hon kan komma iväg bra och kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan hon bli farlig den sista biten om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

6 Miss Pastis startade i ett V75 lopp på Kalmar senast men satt långt bak och kom aldrig riktigt in i loppet utan hon slutade oplacerad då. Innan det hade hon gjort flera bra prestationer och näst senast så hakade hon på fint till andraplatsen bakom Image Rapida. Hon vinner inte jätteofta vilket 4 vinster på 45 starter visar men om Kevin Oscarsson som kör hästen kan slinka ner i ett hyfsat slagläge så kan hon bli farlig om hon får vänta med slutstöten fram till upploppet.

10 Marys Overandout kommer nu ut i första starten sedan slutet av november. Han har tränat bra rapporterar man från stallet. Bakspår nu är ingen fördel men kan han få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut. Första gången med Peter Ingves i sulkyn är intressant.

Ranking DD-2: A 3,2,12 B 6,10,4,11,5,1 C 7,9,8

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet, LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Midtjylland - Horsens
Fotboll - Superliga - 2 asian hcp +1,5
2.30
18:00  Lyngby - FC Köpenhamn
Fotboll - Superligan - 2
1.70
20:30  Köln - RB Leipzig
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp -1
1.93
  Rekatochklart Poolspel
18:00  Topptipset Tips Måndag 1/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming