DD Tips Lindesberg 23/5

Publicerad på 23 Maj 2021 - 09:46

DrTrav

DrTrav

23 Maj 2021 - 09:46

Dagens Dubbel Lindesberg 23/5

DD-1 1.2.4.9.10
DD-2 4 Läckra Lisa

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
9 Dedee Star var riktigt fin senast när han efter en rykande långspurt sånär nådde fram först över mållinjen och slutade tvåa bakom Indy Lane, som fick styra och ställa i ledningen. Bakspår över kort distans är såklart alltid svårt men som jag läser loppet borde han kunna komma igenom bra direkt med startsnabba hästar framför sig i 1 Adi Gallia och 2 Enzo Am. Är han lika bra som senast tror jag övriga får svårt att hänga med i hans acceleration över upploppet.

4 Karamell Hill är på pappret den tuffaste motståndaren och förmodligen loppets bästa häst. Även om hon var mycket bra i årsdebuten under fjolåret borde det normalt sett saknas lite innan formen är där och i skrivande stund är hon anmäld med skor och vanlig vagn, vilket är ett minus eftersom brukar tävla barfota på samtliga hovar. Hon går inte räkna bort här trots avsaknad av lopp och är en allvarlig utmanare.

1 Adi Gallia och 2 Enzo Am öppnar snabbt även om jag tror att den sistnämnda är Snabbare den första biten. Dom kommer att få en bra resa oavsett och räknas tidigt bakom även om Enzo Am är lite svårbedömd efter lång frånvaro. Rapporterna är dock goda och om han är väl förberedd direkt i årsdebuten har han kapacitet för att leda det här loppet från start till mål.

10 Bag’s Simoni var sämre senast men kommer säkert att göra ett bättre lopp nu. Han har tidigare känts som en häst som gör sina bästa lopp i ledningen men visade för tre starter sedan att han fungerar minst lika bra bakifrån när han vann ett ganska tufft lopp på Åby över kort distans.

Min Vinnare: 9 Deede Star
Spets efter 500m: 1 Adi Gallia/2 Enzo Am
Skrällen: 10 Bag’s Simoni
Rankingen A: 9 B:4.2.1.10.3.11.6 C:5.8.12.7

Dagens Dubbel 2 - 1640m Volt
4 Läckra Lisa håller toppform för dagen och kommer till den här starten med två raka segrar i ryggen, trots en hel del jobb i spåren på egen hand. Nu är det tuffare emot, men när hon startar i den främre volten över kort distans och har tjugo meters försprång på alla hingstar och valacker kan det mycket väl bli tredje raka segern för Läckra Lisa. Spik på Dagens Dubbel. 

5 Pegasus Mia vann på aktuell distans för fyra starter sedan på en bra tid för sammanhanget och hon kommer att få en bra resa här ifrån. Skulle Höstbolillemor göra bort sig från start, ligger vägen öppen för spets och hon känns inte alls borta här när stona har tjugo meters försprång.

6 Höstbolillemor är den troliga ledaren om hon går iväg felfritt från sitt springspår och även hon håller bra form för dagen. Hon har inlett året på bästa sätt och I årsdebuten vann hon trots galopp i ett enklare gäng och senast vann hon från ledningen. Läget är fördelaktigt och från ledningen kan hon bli svår att fånga in.

15 Tekno Lynet har fart så att det räcker och blir över för det här sällskapet men han har fått ett hopplöst läge den här gången och är inte att lita på. Jag blir inte förvånad om han skulle vinna men det måste klaffa rejält med positioner om han ska kunna runda samtliga över kort distans.

11 Tangen Tore är alltid med och slåss om de främsta placeringarna och har gjort det bra i Norge på slutet, och han är säkerligen med och tar en framskjuten placering även nu.

8 S.K’s Ariel har inte varit som bäst i Norge på slutet men han radade upp segrar på svensk mark tidigare i år, och skulle han få det att stämma nu är det en allvarlig utmanare och han har faktiskt vunnit hela sju lopp i år.

Min Vinnare: 4 Läckra Lisa
Spets efter 500m: 5Pegasus Mia/6 Höstbolillemor
Skrällen: 4 Pegasus Mia
Rankingen A: 4 B:5.6.8.11.15 C: 2.14.12.10.9.13.7.1.3

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto