DD Tips Lindesberg 7/7

Publicerad på 7 Jul 2021 - 02:59

DrTrav

DrTrav

7 Jul 2021 - 02:59

Dagens Dubbel Lindesberg 7/7

DD-1 9,10,11
DD-2 5 Digital Dominance

3 rader x 70 kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
9 Make More Cider har nu gjort tre starter för Björn Goop men väntar fortfarande på första segern. Prestationerna har varit bra och med två andraplatser på de tre senaste så är det kanske dags för en seger ikväll? I den senaste starten fick hon göra jobbet i spåren sista 400m men stod ändå för en bra avslutnitng. Make More Cider är snabb i voltstart och löser det sig bara från innerspåret på tillägg kommer hennes avslutnign bita bra ikväll. Förstahäst.

11 Galant Sisu kommer också från stall Goop och är en femåring med högt kunnande. Ikväll går hon ner lite i klass och kommer tugga ner många över upploppet. Galant Sisu var dock inte som bäst senast och behöver studsa tillbaka nu för att vara med i segerstriden på allvar. Men ett givet streck på systemet.

Skrällen är 10 Orlando som gjorde comeback efter lång frånvaro senast och spurtade klart bra i skymundan då. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del. Från stallet låter man även uppåt inför kvällens start. Skulle det bli tempo på loppet gynnas Orlando som kan avsluta vasst. En skräll att betala för till 5%.

Min Vinnare: 9 Make More Cider
Spets efter 500m: 7 Blue Frontline
Skrällen: 10 Orlando
Ranking: A 9,11 B 10,7,14,12,10,6,15 C 4,2,5,1,3,8

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
Vi avsluta Dagens Dubbel med att spika 5 Digital Dominance som verkligen utvecklats under året. Han hade tre raka segrar på kontot innan det blev en hedrande tredjeplats i Harper Hanovers lopp under Elitloppshelgen för två starter sedan. Digital Dominance är stark och rejäl och den längre distansen är en fördel ikväll. Jag väljer att ta ställning i loppet när det i min bok är två hästar som höjer sig nämnvärt. När distansen är ett en klar fördel för Digital Dominance jämför med främsta motbudet Oxidizer så fäller sig valet naturligt. Även om Oxidizer kav vara den som får det bättre loppet av dem två. Jag spikar Digital Dominance som kommer bli tuff att stå emot under sista halvvarvet ikväll.

Motbud
7 Oxidizer är också en fin individ som man måste gilla. Han har är en segervan herre med sina 15 segrar på kontot och är en häst tränaren David Persson håller högt. Oxidizer har utvecklats i takt med segrarna och har bättrat på sin startsnabbhet en hel del på slutet och det finns med på kartan att man kan köra sig till ledningen ikväll trots bricka sju bakom bilen. Distansen är dock ingen fördel mens skulle man få fuska bort lite av loppet i ledningen kommer man ge mi spik en rejäl match i loppet. En spännande duell är att vänta på förhand.

Nämner även 1 Natorp Bo som är under utveckling och har fått ett intressant utgångsläge. Han är garanterad ett fint lopp och kommer kunna skjuta till bra den sista biten om det löser sig med positionerna. En kantboll för den som graderar bredare.

Min Vinnare: 5 Digital Dominance
Spets efter 500m: 4 Let's Go Ernie / 7 Oxidizer
Skrällen: 1 Natorp Bo
Ranking: A 5 B 7 B/C 1,13,6,4 C 8,15,3,10,14,2,9,11,12

Lycka till med spelet

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto