DD Tips Lindesberg Söndag 24/5

Publicerad på 23 Maj 2020 - 17:46

DrTrav

DrTrav

23 Maj 2020 - 17:46

På söndagen så avgörs Dagens Dubbel spelet i Lindesberg och här nedan så följer mitt tips.

DD Tips Lindesberg Söndag 24/5
DD-1: 1,2,11
DD-2: 4 Lovemore

3 rader x 60 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
1 Twinkle Kronos har inte startat på fyra månader men han brukar göra bra insatser efter vila. Han är kvick iväg så från ett passande utgångsläge här så tror jag att han kan nå ledningen och skulle bli fallet så kan han bli svår att plocka ner om han inte är alltför ringrostig.

11 Ottens Dibaba var duktig vid vinsten i den näst senaste starten när hon vann från ledningen. Hon avslutade bra i skymundan senast. Får hon lite draghjälp under slutvarvet så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit här.

2 Optimum Terminator har fått en träningsperiod och har inte startat på ett tag så han kan behöva loppet. Läget är annars fint och skulle favoriten ha en sämre dag så kan han duga mot det här gänget.

3 Il Mio Holligan har inte varit som bäst på slutet. Han har ett trevligt utgångsläge nu så Claes Eskilsson laddar nog rejält från start för att hitta en fin position och då kan han vara med och kämpa om segern här.

9 DontbreakthebankÅs kommer ut i första starten sedan januari så formen är svårbedömd. Björn Goop upp för första gången nu är intressant och med lite klaff så kan han överraska här.

7 C.R.Nobless var ute i ett tufft V75 lopp på Mantorp senast. Han fastnade då med sparade krafter. Kan Kaj Widell som kör hästen komma ner i en vettig position så kan han bli att räkna med här.

Ranking DD-1: A 1 B 11,2,3,9,7,12,10 C 5,4,6

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
4 Lovemore fick ge sig från ledningen med knapp marginal näst senast. Det följde hon upp med en överlägsen spetsseger. Med den startsnabbheten hon besitter så tror jag på tidig ledning och från spets så tror jag hon blir svårfångad.

9 Bottnas Fantom synade dödens på Gardner Shaw med varvet till mål och han kämpade på bra till tredjeplatsen bakom denne senast. Klaffar det med löpningsförloppet här så kan han dyka upp i segerstriden.

11 Solitary Champ galopperade i starten men han ställde sig rätt fort och han kom sedan med en stark avslutning fram till tredjeplatsen bakom Bowling Triple X senast. Felfri nu så räcker en liknande spurt långt här.

6 Flexible Journey var blek senast. Gången innan det så gick han en bra spurt och plockade tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Choco Garline. Han är inte direkt startsnabb så han riskerar att hamna illa till här men med lite klaff så är han inte borta.

1 Frankenstein Am sköt till bra till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Mas Capacity senast. Han blir troligen över från start men kan han hitta loss i god tid före mål så kan han ha vissa möjligheter här.

10 Rolex Tilly försvann med en tidig galopp i comebacken senast. Han är väldigt galopplysten men skulle han sköta sig så kan han ställa till med en överraskning här.

Ranking DD-2: A 4 B 9,11,6,1,10 C 2,5,8,12,3,7

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto