DD Tips Mantorp 10/12

Publicerad på 10 Dec 2020 - 11:11

DrTrav

DrTrav

10 Dec 2020 - 11:11

DD-tips Mantorp Torsdag 10/12.

DD-1 3,4,5
DD-2 3,6,9

9rader x 30kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640 auto
4 Fighter Mearas är väldigt osäker men denna femåring besitter väldigt högt kunnande för klassen. Han är kvick iväg från start och skulle man bara sköta sig från start och ta sig till ledningen så är man obesegrade från den positionen. Ulf Ohlsson som sitter i vagnen känner Fighter Mearas och är det någon som ska lyckas få iväg honom från start så är det han. Skotvång och kort distans är två plusfaktorer för Fighter Mearas som blir min förstahäst på grundkapacitet.

5 Major Tallmadge är skälen för mig. Han har visat uppåt form på slutet och i den senaste starten satt man fast med sparade krafter. Till kvällens start kuskförstärks även Major Tallmadge med Rikard N Skoglund och får man användning av de sparade krafterna från den senaste starten är jag inte främmande för att man är med och gör upp om segern ikväll. Skräll.

3 Leo Leo kommer även med på systemet, den senaste starten är bara att lägga till arkivet. Då var det dåliga förhållanden på Färjestad som inte alls passade Leo Leo. Ikväll har man ett bra utgångsläge och är den i fältet som står för jämnhet och ikväll ska man även utrustas med en jänkarvagn för andra gången i karriären. Frågetecknet är dock hur han fungerar på med skor nu efter att gjort tolv raka starter barfota runt om.

Min Vinnare: 4 Fighter Mearas
Spets efter 500m: 4 Fighter Mearas
Skrällen: 5 Major Tallmadge
Ranking A: 4 B 3,5,2,1,8,6,7 C 11,9,12,10

Dagens Dubbel 2 - 2140 volt
3 Claw står på tur för seger, i den senaste starten stod men för en upphämtning efter galopp som var imponerande. Klockan stannade då på 12,5 sista 1900m. Jag vet även att tränaren och kusken Kim Eriksson håller denna fyraåring mycket högt. Han är dessutom kvick iväg från start och lyckas man nå ledningen ikväll från bricka tre i volten är segerchansen hög. Claw har tävlat med skor på hovarna hela livet så skotvånget är snarare ett plus gentemot övriga konkurrenter.

9 Riptide R.D är främsta utmanare till min förstahäst. Denna femåring kör sällan ett dåligt lopp. Han har dessutom verkligen visat att formkurvan är på bra för dagen. Fick göra lite för mycket jobb ute i spåren i den senaste starten för att kunna vara med och göra upp om segern då. Men för två starter sedan var man två på V75 efter en fin resa i rygg på ledaren, avslutade 11,4 sista 800m. Skor är heller inget som oroar då Riptide R.D oftast tävlar med skor på hovarna.

6 Dynamit Raptor är skrällen för mig. Formen är på topp för dagen och från springspår lär man sitta bra på det direkt i loppet. Får sen Claes Svensson som sitter i vagnen spara speeden tillslut kommer denna fyraåring skjuta till bra tillslut. Skräll.

För den som söker ytterligare ett streck är 5 Iggy Boko nämnvärd. Han satt fast med sparade krafter i den senaste starten. Han har visat fin kapacitet och skulle han leva upp till sitt fina kunnande idag duger han här.

Min Vinnare: 3 Claw
Spets efter 500m: 3 Claw
Skrällen: 6 Dynamit Raptor
Ranking A: 3,9 B 6,5,4,14,10,2,11,13 C 7,15,1

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto