DD Tips Mantorp 19/4

Publicerad på 19 Apr 2021 - 14:25

DrTrav

DrTrav

19 Apr 2021 - 14:25

DD-tips Mantorp Måndag 19/4

DD-1 4,8
DD-2 1,7,8,10

8 rader x 30kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
4 Opalis har galopperat en hel del i början av året, men på slutet har detta åttaåriga sto fungerat allt bättre. För två starter sedan var Opalis först över mållinjen men flyttades ner en placering på grund av trängning. I den senaste starten fick hon ett tufft lopp utvändigt om ledaren och fick tunga ben tillslut, vilket man inte kan säga något om. Ikväll står man perfekt inne i loppet och har fått ett bra utgångsläge. Man är kvick iväg från start och Opalis har Rikard N Skoglund i vagnen för första gången. Siktet är inställt på ledningen och därifrån är man sen hästen att slå för övriga.

8 Love No Pain har ett tufft utgångsläge men i den senaste starten var man hårt betrodd på V75. Då var det barfota runt om för första gången i livet, väl i loppet blev man störd till galopp och den dagen var förstörd. Men tidigare har Love No Pain gjort det bra vid flera tillfällen och är formen bara konserverad till dagens start kommer man vara med och utmana om segern trots utgångsläget. För två starter sedan vann man enkelt via 13,5 sista 800m trots att man travade utvändigt om ledaren. Love No Pain trivs bäst med ryggresa och kommer avsluta vasst över upploppet om det bara löser sig med positionerna här ikväll.

Nämner även 6 Miss Silver som i den senaste starten gjorde årsdebut i ett V75-lopp där hon avslutade klart godkänt efter att ha startat med 20 meters tillägg. Ikväll är man anmäld med amerikansk vagn vilket hon inte haft på ett tag och nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del till kvällens start. 

Min Vinnare:4 Opalis
Spets efter 500m: 4 Opalis
Skrällen: 1 Mellby Eye Catcher
Ranking A: 4,8 B 6,1,10,11,3 C 2,7,9,5

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
10 Global Above All är en femåring som har kapacitet som räcker i högre klasser, men han får inte alltid till det och har galopperat i tre av sina fem senaste starter. Ikväll har man bakspår vilket nästan kan vara en fördel för Global Above All som kan ta en lugn och säker start härifrån. Man har varit hårt betrodd i de senaste starterna men ikväll verkar man bli lite bortglömd. Presterar bara Global Above All efter det kunnandet han besitter ska man vara med och slåss om segern här. Till endast 9% är man en spelvärd förstahäst och man är ett givet streck på kupongen.

1 Mandela Zon ser ut att bli favorit i loppet, detta är en fyraåring som har tjänat snabba pengar på slutet. Han har gjort det bra på V75 och vann senast en klass II-final mot bra konkurrenter. Detta ser ut som en häst som ska kunna klättra en bit upp i klasserna. Han är startsnabb och även om innerspåret kan bli en fälla så är jag inne på att man lyckas hålla upp ledningen initialt. Ledningen är dock inget måste för att vinna loppet. Mandela Zon är ett givet streck på kupongen men vågar inte gå på honom rakt ut med tanke på att spåret kan bli en fälla.

7 Dream Creation gjorde årsdebut i den senaste starten och man blev serverad en fin resa och sköt till vasst efter sen lucka. Nu med en bra genomkörare i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del till kvällens start. Kan man hitta en bra position från start härifrån ska man ses som en av de som kan vinna loppet. Streckas på mitt system.

Min Vinnare: 10 Global Above All
Spets efter 500m: 1 Mandela Zon
Skrällen: 10 Global Above All
Ranking A: 10,1 B 7,8,6,2,12,3 C 9,5,11,4

Lycka till med spelet
Oliver Bergman


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto