DD Tips Mantorp 2/8

Publicerad på 2 Aug 2021 - 15:30

DrTrav

DrTrav

2 Aug 2021 - 15:30

DD-tips Mantorp Måndag 2/8

DD-1 12 Önas Prince
DD-2 2,3,8,9,10

5 rader x 40kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här hittar vi omgångens spik på Dagens Dubbel, 12 Önas Prince. Han är redan en stjärna som vi förhoppningsvis kommer få njuta av i många stora lopp under hans karriär. Han kommer med sju raka segrar under 2021 och det är segrarna i kungapokalen och sprintermästaren som sticker ut. I den senaste starten var det sprintermästaren och då vann man från dödens efter att plockat ner Hell Bent For Am som gick i ledningen. Även om kvällens lopp inte är det viktigaste i Önas Prince karriär så låter stallet uppåt och det aviseras ett offensivt upplägg. Man meddelar att man vill ge honom en ordentlig urblåsare. Trots att Hell Bent For Am har fått ett perfekt utgångsläge så tror jag att han på nytt kommer få det tufft att stå emot Önas Prince till slut. När dessutom strecken är jämna mellan Önas Prince och Hell Bent For Am så känns det givet att ta ställning. Spik Önas Prince.

Motbud
1 Hell Bent for Am mötte Önas Prince senast i Sprintermästaren och fick då ge sig från ledningen. Nu har man chans på revansch. Det är återigen upplagt för ledningen och med ett offensivt upplägg aviserat på Önas Prince kommer man troligtvis få ta emot honom på utsidan. Ska bli spännande att följa denna fighten ikväll. Men för den som inte väljer att spika Önas Prince så är detta ett givet streck på kupongen. Hell Bent for Am har vunnit 5 av 7 starter över aktuell distans.

Nämner även 3 Maesteraemon som har gått bra i skymundan på slutet. Han väntar dock fortfarande på första Sverigesegern och även om den kanske inte kommer ikväll är detta en individ att ha koll på framöver. Ska inte nonchaleras vid gardering ikväll.

Min Vinnare: 12 Önas Prince
Spets efter 500m: 1 Hell Bent for Am
Skrällen: 3 Maesteraemon
Ranking A: 12 B 1,3,2,11,9,8 C 10,4,5,7,6

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
9 Global Bred To Win är en mycket spännande häst för framtiden. Detta är en Bold Eagle avkomma som gjort det mesta rätt i sin karriär. Det har blivit tio segrar på sina 12 starter i livet. I den senaste starten stod hon för en bra insats, det blev överpace i loppet men 9 Global Bred To Win kunde trots detta vinna i fin stil från utvändigt om ledaren. Bakspår ikväll är inget problem då hon inte är speciellt kvick från start. Hon sitter bra på det i ett andraspår direkt och kommer bli tuff för övriga att stå emot sista biten.

Skrällen är 3 Bank Wise As som är en fin individ som alltid är långt framme och gör det bra. Ikväll har man ett ett bra utgångsläge och ska kunna vara med där framme och utmana på nytt. Till endast 7% är hon en intressant skräll att betala för.

2 Kroatia Boko är kvick iväg från start och har ikväll fått ett perfekt utgångsläge. Hon är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen är man hästen att slå för övriga. Formen är bra, för två starter sedan vann man enkelt via en bra avslutnign och i den senaste starten höll man farten bra efter att fått fritt först 150m kvar till mål. Får hon fuska bort lite av loppet i ledningen ökar även segerchansen.

Nämner även 8 Betting Pacer som gjorde det bra i Sto Sprinterns Final senast och slutade två bakom Fifty Cent Piece. Gången före hade vi med honom som fin vinnare i uttagningsloppet. Ikväll har man ett knepigt utgångsläge och man växlar ner balansmässigt jämfört med finalen senast. Men han kan trots detta inte nonchaleras helt när han endast är streckad på 3%, även om man från stallets sida har huvudfokus på att bara ta sig vidare.

Min Vinnare: 9 Global Bred To Win
Spets efter 500m: 2 Kroatia Boko
Skrällen: 3 Bank Wise As / 8 Betting Pacer
Ranking A: 9 B 3,2,8,10,4,11 C 6,5,1,7,12

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto