DD Tips Mantorp 20/2

Publicerad på 20 Feb 2021 - 11:35

DrTrav

DrTrav

20 Feb 2021 - 11:35

DD Tips Mantorp Onsdag 23/12.

DD1: 1,9,12,13,14
DD2: 4 Llama Tooma

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
12 Princess S.W. startade så sent som i lördags på V75 och stod då för en rykande avslutning vilket räckte till en seger trots sina dubbla tillägg. Nu har man fått två lopp i kroppen och hanterar denna sjuåring täta starter bra så är man självklart ett tidigt segerbud igen. Visst var inte aktionen klockren sista 100m av loppet senast, och det kanske ökar på funderingarna för hur hon nu ska klara täta starter. Givet att gardera men förstahäst i min bok.


9 Hossiana Boko gjorde det bra i senaste starten som tvåa bakom Dixie Brick. Detta trots att det var skor och att man fick anfalla bakifrån. Två faktorer man tidigare inte trodde passade hästen. Men efter att blivit motbevisad i den senaste starten måste man även räknas in tidigt i segerstriden även i kvällens start. Från stallet är man optimistiska och räknar med en ännu bättre prestation ikväll än senast. Hon är kvick från start och kan vara den som är först framme från det dubbla tillägget och då tror jag vi kan vänta oss ett offensivt upplägg direkt från tränaren och kusken Jörgen Westholm. Givet streck.

Vill även nämna 13 Velegance och 14 Ofelia O.E. Den sistnämnda ska köras av Örjan Kihlström för första gången vilket är intressant och 13 Velegance håller fin form och måste räknas in bland de som kan vinna loppet.

Min Vinnare: 12 Princess S.W.
Spets efter 500m: 1 Thebankonbroadway
Skrällen: 14 Ofelia O.E
Ranking: A 12,9 B 13,14,1,10,11,8,5,3 C 6,7,4,14,2

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
4 Llama Tooma kommer till dagens start med formen på topp,. Denna sexåringen har stått för fina och bra prestationer på slutet och kommer med två raka segrar i bagaget till dagens start. I den senaste starten avslutade man 10,9 sista 800m, detta var i ett lopp som mätte över 3000m. Den längre distansen som är aktuell ikväll är bara till en fördel, då Llama Tooma både är stark och snabb. Från ett bra utgångsläge räknar jag med att man hittar en vettig position och när det dessutom är anmält amerikansk vagn blir detta min förstahäst i loppet. Jag tar även ställning och spikar på Dagens Dubbel. 

1 Maestro Crowe besitter hög kapacitet och kommer också med två raka segrar i bagaget. Men idag finns risk att utgångsläget kan bli en fälla då man inte är speciellt snabb från start. Johan Untersteiner som både tränar och kör kommer förmodligen ta en lugn start och låta Maestro Crowe trava in sig. Lyckas man sen hitta ut och inte får göra allt jobb långt nere i kön är man en given segerkandidat i kvällens start trots allt.

5 Don Cash var en häst med fin form som stod på tur för seger inför den senaste starten, då ändrade man huvudlag och Don Cash fick på sig ett norskt huvudlag vilket blev segerreceptet och man fick äntligen sätta nosen först över mållinjen. Det blir samma huvudlag ikväll igen och denna sexåring är kvick från start och är min tidiga ledare av loppet. Till 16% som man är streckad på i nuläget är man ett givet streck på min kupong.

Min Vinnare: 4 Llama Tooma
Spets efter 500m: 5 Don Cash
Skrällen: 5 Don Cash
Ranking: A 4,1,5 B 8,11,10,2,6 C 3,9,12,7

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto