DD Tips Mantorp 20/3

Publicerad på 19 Mar 2021 - 08:49

DrTrav

DrTrav

19 Mar 2021 - 08:49

DD Tips Mantorp Lördag 20/3.

DD1: 2 Digital Summit
DD2: 1,4,7,8,10,11,12,13

8 rader x 30 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här hittar vi omgångens spik på Dagens Dubbel, 2 Digital Summit. Detta är en femåring som tidigt visade talang, man höll till precis bakom de allra bästa som treåring och matchades sedan mot derbyt under fjolåret. Men en skada har han bromsat upp karriären och det har tagit tid att hitta tillbaka och att få ordning på allt. I årsdebuten senast blev det en säker seger via en vass avslutning i spåren. Tränaren Stefan Melander är optimistisk inför dagens start, man har lärt sig öppna Snabbare och det är inte heller otänkbart att man sitter i ledningen här efter en bit. Från ledningen har man två segrar på två försök. I min bok blir man svårbesegrad oavsett position. Anmärkningsvärt är att man anmält barfota runt om, även om det ryktas att skorna åker på när vi närmar oss start. Given spik för mig.

Motbud
4 Jaguar Dream som har fått två lopp i kroppen och står bra inne i klassen. Från ett bra utgångsläge kommer man få en bra position och ska räknas tidigt om min spik har en sämre dag. Det blir även barfota runt om till dagens start vilket är ett plus.

Nämner även 5 Urgent Call och 7 Sharp Dream. Den förstnämnda är kvick iväg från start och har formen på topp. Kommer med en färsk seger i bagaget och kommer troligtvis få en bra resa här. Sharp Dream utgav ett magnifikt intryck senast då det var första starten med amerikansk vagn. Det blir samma utrustning idag och man ska räknas tidigt bakom min spik.

Min Vinnare: 2 Digital Summit
Spets efter 500m: 2 Digital Summit / 5 Urgent Call
Skrällen: 4 Jaguar Dream
Ranking: A 2 B 4,5,7,11,6,1,3 C 8,9,12,10

Dagens Dubbel 2 - 3140m volt
Ett riktigt styrkeprov avslutar V75 omgången, 3140m mäter loppet och körs med tre volter. Plockar med hela åtta hästar på systemet och jobbar skräll. 

8 He's Marvelous fick en paus i samband med barfotaförbudets intåg i slutet på förra året. Men att det nu är årsdebut är inget som oroar då He's Marvelous segrat i fyra av de elva starter som han gjort när det varit mer än 30 dagar mellan loppen. Han är van vid långdistans och två av de tre gånger man startat över i lopp 3000m har det slutat med seger. Det som dock talar emot denna sjuåring är att man har tagit sju av karriärens åtta segrar från ledning, en position som man med all sannolikhet inte kommer kunna nå ikväll. Ska trots det ses med bra segerchans i loppet.

12 Ivory di Quattro besitter hög kapacitet när man tävla på topp. I den senaste starten var man inte som bäst men för två starter sedan vara mna godkänd som tvåa. Styrkan finns och man räds inte distansen. Vaknar man på rätt sida kan man bara tugga ner samtliga på ren inställning. Tidigt streck.

7 Arvid S.H. kommer med fin form till dagens start, senast tävlade man barfota runt om för första gången senast vilket också gav effekt direkt. Det blev en fin seger. Arvid S.H. är stark och rejäl och hanterar distansen väl. Idag blir det första gången med Erik Adielsson vilket är intressant. Streckas.

1 Viva La Vida Face är enda fyraåringen i startfältet, men han har visat upp fin kapacitet som räcker långt även här. Viva La Vida Face har två raka segrar på kontot och båda är tagna från ledningen, en position man troligen kommer ta hand om även i kvällens start. Väl i ledningen kommer man tugga på så länge lampan lyser och det kan räcka hela vägen. Streckas.

Min Vinnare: 8 He's Marvelous
Spets efter 500m: 1 Viva La Vida Face
Skrällen: 12 Ivory di Quattro
Ranking: A 8,12,7 B 1,11,4,13,10,3,14 C 6,5,15,2

Lycka till
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto