DD Tips Mantorp 5/7

Publicerad på 5 Jul 2021 - 14:38

DrTrav

DrTrav

5 Jul 2021 - 14:38

DD-tips Mantorp Måndag 5/7

DD-1 2,6,9
DD-2 6 Golden Guard

3 rader x 70kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
6 Mill Cava har även hon hittat nya växlar sen hon kom i träning hos Ulf Stenströmers. Mill Cava har imponerande fyra segrar på sina sju starter i sin nya regi. I den senaste starten visade hon att formen är bra trots att det blev galopp. Hon stod nämligen för en mersmakande upphämtning och felfri ikväll är hon ett givet segerbud. Mill Cava är kvick iväg från start och hittar hon till ledningen är man hästen att slå för övriga.

9 Platinum Tile kommer med en färska seger i bagaget till kvällens start, då var man närmast överlägsen från ledningen och även om upplägget ser annorlunda ut ikväll så finns kunnande för att sluta långt framme pånytt. Stefan Persson ska köra för första gången vilket känns spännande.

Nämner även 2 Go Peppergirl som är van att möta tufft motstånd och och ikväll fått ett passande utgångsläge. Hon kan öppna bra men är samtidigt inte beroende av ledningen. I den senaste starten valde man att släppa ledningen och hamnade sin i trafikproblem med 500m kvar till mål och tillslut blev det galopp. Kanske testar man ett annat upplägg ikväll och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Mill Cava
Spets efter 500m: 6 Mill Cava
Skrällen: 9 Platinum Tile
Ranking: A 6,9,2 B 10,1,5,8 C 11,3,7,4

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
6 Golden Guard står på tur för seger. Denna femåringen är en häst med högt kunnande. I den senaste starten satt han fast med krafter sparade bakom hästar som Easy Cash och Boston Wise L. Ikväll är inte motståndet av samma dignitet, Golden Guard är allround och och går från samtliga positioner. Till låg procent är detta min förstahäst i loppet och även min spik på Dagens Dubbel.

9 Strong Pepper har fått ett tufft utgångsläge med bakspår över kort distans i årsdebuten. Men att detta är en klassig häst är det ingen tvekan om. Han har stått för flera fina prestationer på V75 och var även favorit på toton till norska derbyt. Utgångsläget behöver heller inte vara helt fel i comebacken. Han har en bra startrygg och kommer sitta bra på det i ett andraspår direkt. Med lite körning på loppet från start kommer Strong Pepper kunna avsluta rejält och inte bli lätt att stå emot.

2 Zinko Top har blivit bättre och bättre på slutet och har ikväll fått ett spännande utgången. Hann öppnar okej från start och lär sitta i en bra position direkt. Det är även första gången med Björn Goop vilket känns intressant.

3 Neelix har högt kunnande men i comebacken senast blev det galopp i inledningen av loppet. Men med genomköraren innanför västen lär formen vara framflyttad en del till kvällens start. Det är även anmält barfota runt om vilket känns intressant. Från ett bra utgångsläge kommer man få ett bra lopp om han håller sig i trav hela vägen.

7 Sato har kapacitet som duger bra men har fått ett utgångsläge aningen långt ut. Han är beroende av en del tur längs vägen. Formen är bra, för två starter sedan stod han för en bra prestation när han klev fram i dödens med varvet kvar och kunde sen enkelt gå undan till seger. Tål att göra en del jobb själv i loppen.

Min Vinnare: 6 Golden Guard
Spets efter 500m: Öppet om budet
Skrällen:
Ranking: A 6 B 9,2,3,7,4,8 C 10,5,11,1

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto