DD Tips Mantorp Lördag 15/2

Publicerad på 12 Feb 2020 - 15:03

DrTrav

DrTrav

12 Feb 2020 - 15:03

På lördag avgörs Dagens Dubbel spelet på Mantorp och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Mantorp Lördag 15/2
DD-1: 3,5,6,7,8,9
DD-2: 2 Reverend Wine

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
7 Religious har visat fin form på sistone. Näst senast så blev det seger från ledningen och så sent som i lördags så fastnade han med sparade krafter sedan kusken valt fel väg. Han kan öppna fort men har ett spår långt ut och det finns flera startsnabba hästar här så det är inte säkert det blir någon ledning här men han går bra med ett lopp i ryggar också så oavsett så ska han räknas tidigt här.

6 Taiga Woodland kommer från en seger. Han kördes då till spets och drog sedan undan till en klar seger. Här tror jag Christian Fiore laddar mot ledningen och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att komma till täten så kan det bli en ny seger fast skulle det vankas svar invändigt och bli en utdragen spetsstrid så är han sårbar.

3 Ronaldo Malibu slog på en galopp när han hade avgjort spetsstriden näst senast. I den efterföljande starten så laddades han inte från början men det visade sig vara lyckat för han kopplade sedan grepp på sitt motstånd till seger från tredje utvändigt. Här kan det bli ett bra lopp i den främre träffen och då kan han vara med och göra upp om segern igen.

8 Thriller N.P. galopperade bort sina möjligheter i volten direkt senast. Felfri nu och om han han kliva iväg i rätt gångart så kan det räcka en bit här om han slipper att göra alltför mycket grovjobb på egen hand. Han är dock sämre med skor än på barfotabalansen.

5 Deede Star galopperade bort sina möjligheter i ett tidigt skede senast. Han blev vaccinerad och avmaskad runt jul och nyår och kommer nu ut i årsdebut. Bilstart nu är en klar fördel fast även han är bättre barfota men kan han hålla sig i trav här så kan det räcka en bit ändå.

9 Yankee Boy kvävde sig senast därav den sämre insatsen. Här tror jag han kan få ett fint smyglopp och blir det tuff körning i täten så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 7,6 B 3,8,5,9,12,1,4 C 2,11,10

Dagens Dubbel 2 2640 m Autostart
2 Reverend Wine fick ge sig från ledningen senast när en vasst avslutande Linus Boy spurtade förbi så han fick nöja sig med tredjeplatsen eftersom även Aron Palema var före i mål. Han har vunnit fyra av nio starter han har gjort över den långa distansen. Diederik Meilink som tränar honom tror inte han har tappat så mycket av formen efter det senaste loppet och från ett passande utgångsläge så tror jag han kan får ett bra lopp i den främre träffen och då tror jag han visar sig vara starkast här.

7 Martin De Bos var inte som bäst senast och har fått ta igen sig lite efter den insatsen. Dåligt läge här och det finns risk att han hamnar illa till fast skulle han hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig när kusken väljer att sätta in slutstöten så då kan han vara långt framme här.

4 Perfect Dynamite vann i årsdebuten senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten. Löser det sig med positionerna och om Ante Lisell kan få till en bra styrning här så kan det räcka en bit här också.

3 Roofie drar en del streck för han fastnade med sparade krafter i finalen i lördags. Han kan öppna bra den första biten så med en fin resa här så kan han utmana om en framskjuten placering. Skor på är dock ingen fördel och jag tror han får svårt att räcka till seger här.

Ranking DD-2: A 2 B 7,4,3,10,12 C 6,5,9,11,1,8

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto