DD Tips Mantorp Lördag 16/5

Publicerad på 13 Maj 2020 - 17:01

DrTrav

DrTrav

13 Maj 2020 - 17:01

Dagens Dubbel spelet avgörs på lördag i Mantorp och här nedan så följer mitt tips.

bet365/11/">MISSA INTE att bet365 bet365/11/">nu erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. KLICKA HÄR.

DD Tips Mantorp Lördag 16/5
DD-1: 4,5
DD-2: 1,3,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2640 m Autostart
5 Mindyourvalue W.F. har gjort bra insatser nere i Frankrike under vintern. Robert Bergh vill ha en inbjudan till Elitloppet så då får han göra en bra prestation här om han ska vara med i det loppet. Han har fördel av att det är publikfritt nu för han är ljudkänslig. Han är stark och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så han ska räknas tidigt.

4 Chief Orlando fick öppna väldigt fort för att komma till spets senast men han höll strålande till seger över den korta distansen och fick en biljett till Elitloppet. Lång distans nu är ett frågetecken hur han hanterar men kommer han till spets och om han skulle få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan det räcka långt.

8 Gareth Boko blev oplacerad i finalen av Paralympiatravet senast. Innan det hade han gjort många bra prestationer. Iskallt läge nu men stämmer det med positionerna så kan han duga en bit mot det här motståndet.

11 Handsome Brad kommer ut i första starten sedan femteplatsen i Åby Stora Pris ifjol. Han är väl förberedd inför återkomsten meddelar man från stallet. Blir det bra tempo på loppet så har han en vass spurt att ta till och då kan han dyka upp långt framme.

10 Racing Brodda satt djupt ner i kön men hon avslutade strålande i skymundan men det räckte inte till mer än sjätteplatsen bakom Conrads Rödluva senast. Det var första starten på länge så med den genomköraren i kroppen så borde hon vara förbättrad nu. Nu gör hon debut i den högsta klassen och hon ska köras på chans men skulle ett par av de mer betrodda hästarna göra bort sig eller ha en sämre dag så kan hon bli farlig den sista biten.

7 Dreammoko gick godkänt som tvåa bakom Baron Gift på en kladdig bana senast. Nu är varken spåret eller distansen optimal för honom men men med lite klaff så är han inte borta.

2 Mellby Drake galopperade i ett tidigt skede senast men han gjorde ett bra lopp efteråt. Utgångsläget och distansen är passande men motståndet är tufft så det kan bli svårt att ta en seger.

Ranking DD-1: A 5,4 B 8,11,10,7,2,3,1 C 9,12,6

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
10 Staro McMillan tog över ledningen ut på slutvarvet och från den positionen så stegade han undan till en ohotad seger i årsdebuten senast. Läget här är inte det bästa men jag tror att han blir svår att stå emot när Steen Juul väljer att sätta in attacken.

1 Zap Di Girifalco debuterade för Björn Goop senast. Han fick då trava i dödens på den ledande Randemar R.D. och han höll klart godkänt som trea bakom Seismic Wave som vann det loppet. Här har han innerspår men han kan öppna bra så här borde det kunna bli spets eller rygg på ledaren och då kan han få ett passande lopp i den främre träffen och då kan han vara med och utmana om segern.

3 Zinco Jet kom med två raka vinster innan den senaste starten. Då hade han ett dåligt läge så det loppet kan vi glömma. Bättre spår nu och får han ett bra lopp i ryggar och om får spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut.

4 Franklin Face var duktig vid spetsvinsten senast. Han är favorit att nå ledningen igen och skulle han få bestämma en del som han vill i täten så kan bli svår att nå.

2 Thriller N.P. har tagit 22 segrar på 53 starter. Han hade aktionsproblem senast och galopperade bort sig. Felfri nu så är han bra för klassen och kan då ha vissa möjligheter.

5 Randemar R.D. var väldigt duktig näst senast även om stilen inte var bra till slut men han fick behålla segern. Gången efter det travade han återigen i ledningen men kunde inte stå emot Seismic Wave så det blev en andraplats. Kan Peter Untersteiner servera honom ett bra lopp så kan han vara långt framme.

Ranking DD-2: A 10 B 1,3,4,2,5,11,7 C 6,8,9,12

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto