DD Tips Mantorp Måndag 1/6

Publicerad på 1 Jun 2020 - 13:23

DrTrav

DrTrav

1 Jun 2020 - 13:23

Dagens Dubbel spelet avgörs i Mantorp ikväll. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Mantorp Måndag 1/6
DD1: 1,2,4,8,9,10
DD2: 2 Alex H.P.

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
4 Mr Creation tog en överlägsen spetsseger näst senast. Gången efter det galopperade han bort sig på upploppet i ledningen. Han är behandlad efter den starten. Han är startsnabb och gäller som spetsfavorit här och från ledningen så kan han leda loppet länge.

1 Divine är härdad mot tufft motstånd. Hon har inte startat på ett par månader så formen är oviss. Innerspåret är inte det bästa för hon riskerar att bli över men hittar hon bara loss i god tid före mål så har hon en vass avslutning att tillgå.

2 Gizmo De Veluwe gick godkänt som fyra i ett V75 lopp som vanns av Vikens High Yield näst senast. Bra startspår nu så kan Henriette Larsen ge honom ett passande lopp så kan det räcka en bit här.

8 Marrakesh har galopperat mycket förut men han har blivit kastrerad och det kanske kan få honom att bli mer stabil. Han har ett lopp i kroppen nu och det kan ha fört fram honom en del så klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här gänget.

9 Copaca Banana galopperade bort sig senast. Felfri nu så kan han bli farlig om han får spara speeden fram till upploppet.

10 Jaques Noir har inte vunnit på länge och han blev störd till galopp i comebacken senast. Han besitter annars gott kunnande och skulle ett par av de mer betrodda hästarna ha en sämre dag så kan han ha vissa möjligheter här.

3 Radjah d'Inverne höll mest farten som fyra i ett lopp som Give Me Ten vann från ledningen senast. Med lite klaff så kan han överraska här.

5 Lunatic Face tog sin senaste seger för drygt tre år sedan. Han är anmäld barfota runt om nu och så var det längesedan han tävlade och det kanske kan väcka liv i honom men det blir nog tufft att ta en ny seger.

Ranking DD-1: A 4 B 1,2,8,9,10 C 3,5,7,6

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
2 Alex H.P. kom med en stark avslutning till tredjeplatsen bakom Eros Zola som plockade ner den ledande Global Agreement till seger kort före mål senast. Det var första starten sedan november så med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad nu. Trevligt läge här och kan Rick Ebbinge servera honom ett bra lopp så kan han blanda sig i segerstriden.

10 Becker kommer från en seger. Han plockade då ner sitt motstånd från utvändigt om ledaren. Nu får Ulf Ohlsson chansen för första gången och får han gå med i en bra rygg innan attacken sätts in så kan han duga en bit mot det här gänget.

1 Hadrianos var inte som bäst senast och har inte startat på ett tag. Från innerspåret här så kan han få en fin smygare och skulle en lucka uppenbara sig så kan han ha vissa möjligheter här.

5 Jazzmine Boko tog sin första seger från ledningen senast. Kaj Widell har nog siktet inställt på ledningen igen och från spets så kan hon bli svår att plocka ner om hon skulle få bestämma en del där framme i täten.

4 Silver Load får fullt godkänt för sin årsdebut där han blev trea i ett lopp som vanns av Claw senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten och kan Jörgen Westholm få till en bra styrning så kan det räcka en bit här.

9 Guardian är rätt så hygglig för sin klass fast han var inte som bäst senast. Skulle han ha en bra dag och leva upp till sitt kunnande så kan han överraska här.

Ranking DD-2: A 2 B 10,1,5,4,9 C 6,7,3,8

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto