DD Tips Mantorp Måndag 27/4

Publicerad på 27 Apr 2020 - 15:01

DrTrav

DrTrav

27 Apr 2020 - 15:01

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll på Mantorp och här nedan så följer mitt tips.

DD Tips Mantorp Måndag 27/4
DD1: 2,3,6,9,10,11
DD2: 5 Pere Ubu

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
10 That's Art har gjort det bra utan att det har räckt till någon seger på sistone. Med en bra rygg att gå i och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli svår att stå emot över upploppet.

2 Minnestads Ecuador kördes passivt i comebacken senast. Med det loppet innanför västen nu är en vassare prestation att vänta här och från ett trevligt utgångsläge sitter han bra till i den främre träffen omgående och kan då vara med och hugga om en fin placering här. 

11 Hakon Von Haithabu står dåligt till i årsdebuten här men får han lite hjälp med tempot så har han en bra avslutning att ta till och kan då ha vissa möjligheter här.

9 Radjah d'Inverne är härdad mot stenhårt motstånd. Får han smyga med och spara speeden så länge som möjligt så går ingen häst säker här.

6 Viola Grif avslutade starkt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Velegance senast. Hittar hon ner i ett vettigt läge innan attacken sätts in så kan hon duga mot det här gänget.

3 Give Me Ten är spetsbudet och kan han hålla sig lugn i ledningen så kan det räcka hela vägen. Blir det inte spets så får han det tuffare.

1 Global Unspoked hängde med bra till tredjeplatsen i ett bronsdivisionsförsök som Giant Shadow vann senast. Han kan nog inte hålla ledningen men med en fin resa på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han överraska.

Ranking DD-1: A 10,2 B 11,9,6,3 C 1,5,4,12,8

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
5 Pere Ubu har vunnit 7 av 12 starter hittills i karriären. Han tog ledningen och vann sedan rätt lätt från den positionen senast. Här tror jag en offensiv styrning mot spets är att vänta och skulle han få bestämma som han vill där framme i täten så kan han bli svår att plocka ner.

14 Zenzero Jet har inte fungerat på sistone. Han var strålande bra när han klev runt sitt motstånd till seger i ett V75 lopp på Åby i februari från samma startspår som nu så han är stark och har kunnande att runda ett helt fält.

11 Viveur Bi har 11 vinster på 16 starter. Han har varit borta sedan juni ifjol så det är knappast någon toppform nu men han besitter gott kunnande och får han ett bra lopp så kan det ändå räcka till en framskjuten placering här.

8 Vulcano O.P. har lämnat Edvin Ceka och har gjort en start för Robert Bergh. Det blev ingen framgång då men med lopp i kroppen nu så borde han vara lite vassare nu så klaffar det med löpningsförloppet så kan han ha vissa möjligheter här.

7 Verozzo såg ut att gå mot en seger senast men bromsade den sista biten så Gold Twister vann istället. Kan Kenneth Haugstad servera honom ett passande lopp så kan han vara långt framme här.

1 Joe Frazier Boko gjorde det bra vid vinsten näst senast. Löser det sig från innerspåret så kan han överraska här.

Ranking DD-2: A 5 B 14,11,8,7,1,13,6,4 C 12,3,9,2,15,10

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto