DD Tips Mantorp Måndag 5/10

Publicerad på 5 Okt 2020 - 14:59

DrTrav

DrTrav

5 Okt 2020 - 14:59

Det är Mantorp som gäller för Dagens Dubbel-spelet ikväll. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Mantorp Måndag 5/10
DD1: 11 Jessy Schermer
DD2: 3,4,7,8

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
11 Jessy Schermer kommer till den här starten med två raka segrar. Hon har tagit sig till spets då men dit blir det svårare att komma den här gången från tillägg. Hon står lite tufft inne på pengarna men hittar Rick Ebbinge en bra väg med henne så tror jag hon visar sig vara starkast i det här gänget.

8 Happy Celebration har gjort det bra vid två raka tredjeplatser. Innerspår på tilläggsvolten nu men om hon kan få smyga med in i det längsta så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut.

6 Clear As Mud tog karriärens första seger i den senaste starten. Springspår här och kan hon komma ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan hon duga en bit mot det här gänget.

3 Eye For Showtime var väldigt bra vid vinsten senast. Hon kan öppna rätt så fort ur volten så här kan det kanske bli tidig ledning. Från spets så kan det räcka långt här om hon skulle få styra och ställa som hon vill där framme i täten.

9 Aroseforyou var blek från spets näst senast men hon var betydligt bättre när hon spurtade in till tredjeplatsen bakom Fixi Mearas senast. Kan hon få lite draghjälp under slutrundan så kan hon ha vissa möjligheter här.

Ranking DD-1: A 11 B 8,6,3,9,10,5 C 7,4,1,2

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
3 Olle Då vann från spets näst senast. Gången efter det så fick han ett lopp i rygg på Ahura Mazda Font som vann från ledningen och han liftade med bra till tredjeplatsen. Han är snabb iväg och kommer han till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

7 The Special Man F. är inte att lita på för han har galopperat i tre lopp i rad. Han kom med en stark upphämtning som tvåa bakom Free Fall Web som höll undan från ledningen näst senast. I ett felfritt lopp här så kan det vara läge för en seger om Carl Johan Jepson kan servera honom ett bra lopp.

4 Zorro Kronos kom med en positiv avslutning i skymundan och kom i mål som femma bakom Jugularis senast. Får han ett passande lopp i den främre träffen så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

8 Linares vinner lite för sällan. Han har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro nu så han kan vara förbättrad till den här starten. Tråkigt utgångsläge nu men med lite klaff så kan han han vissa möjligheter att ta en seger.

2 Deliver orkade inte riktigt senast och fick nöja sig med femteplatsen i ett lopp som vanns av Fille Am. Det var första starten på ett tag så med det loppet innanför västen är en vassare insats nu att vänta. Han kan öppna fort så från ett trevligt startspår nu så kan han sitta bra till omgående. Med rätt resa här så gör han inte bort sig.

1 Icarus Boko har pausat en tid inför det här loppet. Löser det sig med positionerna och med en eventuell lucka till slut så kan han ställa till med en överraskning.

9 Ole åkte på en infektion i samband med den senaste starten och han har varit borta från tävlingsbanorna i tre månader efter det. Får han smyga med i en bra rygg innan han sätter in attacken så kan han bli farlig den sista delen av loppet om det blir överpace på loppet.

Ranking DD-2: A 3,7 B 4,8,2,1,9 C 5,6,11,12,10 

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto