DD Tips Mantorp Onsdag 5/8

Publicerad på 4 Aug 2020 - 15:53

DrTrav

DrTrav

4 Aug 2020 - 15:53

Det är Mantorp som gäller för Dagens Dubbel-spelet på onsdag. Nedan följer mitt DD-tips.

bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
bet365/11/">Fasta odds på alla DD-lopp. KLICKA HÄR!


DD Tips Mantorp Onsdag 5/8
DD1: 3,4
DD2: 6,10

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
4 Tonique har inte startat sedan hon blev trea i ett lopp som vanns av Golden Tricks under Elitloppshelgen. Hon kan öppna bra så det är inte omöjligt att hon kan nå ledningen här och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Hon har dock sin bästa bit till slut i loppen så spets är inget måste för att hon ska räknas med segerchans.

3 Residual Thrust kom med en härlig spurt till seger i uttagningsloppet till StoChampionatet näst senast. I den efterföljande finalen gjorde hon det bra och kom in som fyra bakom Diana Zet som vann det loppet från ledningen. Hittar Erik Adielsson en bra väg med henne så kan hon vara långt framme igen.

7 Gina Mearas hade inte sin bästa dag när hon travade i ledningen i finalen av StoSprintern senast. Skor på och spår långt ut nu drar ner hennes chanser och det låter inte som att Johan Untersteiner är så sugen på att ladda från start. Får hon smyga med och spara speeden fram till upploppet så kan hon ändå ha vissa möjligheter.

11 Ganga Bae höll bra som tvåa bakom Diana Zet från dödens i StoChampionatet senast. Iskallt läge nu men kan Jorma Kontio servera henne ett passande lopp så kan hon dyka upp i segerstriden.

9 Grande Diva Sisu avslutade strålande och var först i mål i finalen av StoSprintern senast. Efter det fick hon ta det lite lugnt och hon har sedan fått en träningsperiod. Hon har ingen toppform utan tanken är att hon ska gå framåt med loppet och att hon ska vara på topp först i en eventuellt final i Derbystoet som nästa stora mål meddelar Per Nordström. Får hon ligga på rulle så har dock en vass spurt att tillgå och då kan hon bli farlig den sista biten.

6 Greta Sisu kom med en stark avslutning som fyra i uttagningsloppet till StoChampionatet näst senast. Gången efter det så avslutade hon klart bra i skymundan men det räckte inte till mer än en femteplats i ett lopp som vanns av Global Allegiance. Får hon ett bra lopp så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

10 La Plus Belle gjorde det bra som tvåa i ett lopp som American Hill vann senast. Hon har tränat fint efter det och Björn Röcklinger som tränar hästen tror att hon kommer göra ett bra lopp men att hon ska vinna loppet tror jag blir tufft.

Ranking DD-1: A 4,3 B 7,11,9,6 C 10,8,1,2,12,5
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
6 Elegant Ima är ännu obesegrad efter sex starter. Han plockade ner den ledande Comand på ett bra vis från dödens senast. Han kan öppna fort och kommer han till ledningen så kan han ta en ny seger här. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska ses med en god segerchans.

10 Global Badman kommer till den här starten med tre raka vinster. Han vann finalen av E3 på Bergsåker i slutet på juni senast. Han är ofta långt framme men läget nu blev mindre bra men löser det sig med positionerna så kan han bli farlig över upploppet.

9 Despot Power vann sitt uttagningslopp till E3 näst senast och i den efterföljande finalen sedan så travade han i ledningen men han fick ge sig kort före mål när Global Badman tog sig förbi så det slutade med en andraplats. Tråkigt startspår nu men kan han få ett lopp på rulle så kan han bli farlig när Kim Eriksson väljer att sätta in slutstöten.

11 Jerka Sting är obesegrad så här långt efter tre starter. Nu är motståndet tuffare och dessutom så drog han ett uselt läge så Stig H Johansson som tränar hästen hoppas främst på att han kan gå vidare till semifinal.

4 Hulken Sisu avslutade starkt och kom in som tvåa och han var inte så långtifrån Elegant Ima senast. Kan Magnus A Djuse få till en bra styrning så kan han med en liknande avslutning nu vara långt framme här.

3 Selected News kvalade in till E3 finalen men ströks då. Från stallet meddelar man att man siktar på att ha honom i fin form inför kvalen till Kriteriet senare men får han ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter.

2 Cup Of Tea har gjort det bra och tagit två raka segrar på slutet. Det blev väldigt billigt vid segern från ledningen senast. Han fick ett trevligt läge och har han en bra dag så kan utmana om en framskjuten placering igen.

Ranking DD-2: A 6,10 B 9,11,4,3,2 C 7,8,12,5,1
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto